"Zonar te curăță sufletește la propriu, nu numai trupește"

Nume curant
Silviu Mic
Vârsta
42 de ani
Din
Satu Mare
De ce ați făcut Cura cu Zonar?
SM: Să vă spun sincer, am vrut să-mi demonstrez mie că pot să stau fără să mănânc hrană solidă timp de 3 săptămâni. A fost o provocare!
Cum vi s-a părut? Totul a decurs ok?
SM: Primele 3 zile au fost critice, apoi a decurs normal pâna în ziua 24.
Majoritatea persoanelor au probleme în primele zile. Cât de greu a fost la dvs? V-a fost greu pe timpul Curei?
SM: A fost foarte drastic pentru mine. Aveam o senzație de foame acută. Nu mai fumam, nu mai beam cafea. Am ținut Cura exclusiv. Ca la carte, cum se spune.(râde) În primele zile senzația de foame nu m-a părăsit, iar pe lânga asta mai era și senzația de oboseală și somn. Parcă simțeam că sunt bolnav. Pot spune că ziua 4 a fost “ziua eliberării”, ca să spun așa. Aaa… și a mai observant ceva! Eu sunt un om tare impulsive și coleric, și am observant că după primele 4 zile de Cură am început să fiu mai calm, mai liniștit, mai așezat. Ceva s-a întâmplat. Ceva bun. Eram și mai liniștit sufletește. Te “curăță” sufletește la propriu, nu numai trupește.
Câte zile ați făcut Cura?
SM: 24 de zile.
Ați fost tentat de-a lungul Curei să mâncați? Ați mâncat ceva în timpul Curei, ce nu trebuia?
SM: Am fost tentat, vă dați seama, dar n-am mâncat nimic.
Cum v-ați înfrânat pofta?
SM: M-am ambiționat foarte tare. Pierdeam pariul cu mine dacă mâncam ceva.
Cât ați slăbit?
SM: De la 96 de kg am ajuns la 83 de kg, deci aproximativ 13 kg. Îmi mențin greutatea și acum. Mă simt foarte bine să pot respira normal și să mă pot lega la șireturi cu ușurință. Pentru mine chestiile astea chiar contează.
Ce au spus prietenii dvs când le-ați povestit de Zonar?
SM: S-au îngrijorat foarte tare din cauza mea. Eu am zis că voi face 21 de zile. Am vrut să demonstrez și SĂ-MI demonstrez că eu pot să țin Cura cu Zonar. Să știți că după această experiență, m-am redescoperit “alimentar”. A fost chiar interesant! De exemplu am redus foarte mult din alimentația mea, carnea de vită și pâinea. Și astea sunt doar două exemple de alimente de care nu-mi dădeam seamă că îmi fac rău, înainte de Cură. Ascultând sfaturile domnului Iuga, am început să mă simt foarte bine, din punct de vedere alimentar. Pentru mine a fost o experiență benefică. Noi și acum consumăm Zonar ca și supliment alimentar.
1