Cura de sănătate cu Zonar

Nu e vorba de o dietă, nici doar despre vreo cură de slăbit sau de detoxifiere. Cura de Sănătate cu Zonar este o cură în care vei consuma exclusiv Hrană Primară, un produs similar cu laptele de mamă, la fel de perfect asimilat de corp, la fel de sănătos și care produce, la maturitate, echilibrări și reglări profunde la nivelul întregului organism: de la vitaminizare corectă la detoxifiere, de la reglarea tractului digestiv la curăţarea limfei.

Zonar este un Lactoser care (din nou, aidoma laptelui de mamă) are un conţinut bogat în aminoacizi esenţiali, proteine cu rol în sinteza glutationului – un antioxidant intracelular foarte special.

Hrană primară

Este acel tip de hrană pe care corpul o recunoaște ca fiind "specială" și poate să o proceseze perfect, direct din intestinul subţire, fără să declanșeze tot mecanismul de digestie "normal" (stomac, ficat, pancreas, bilă), fără să elibereze sucuri gastrice complete, lăsând multe din organele principale să se odihnească și să se "autorepare".

În lume, exista 3 "alimente primare" la care corpul reacţionează cu "Hei asta e hrana perfectă, deci nu trebuie să îi zic bilei și ficatului și splinei să pregătească sucuri, pentru că nu e nevoie". Cel mai bun este Colostrul, apoi Laptele de Mamă, apoi LactoSer-ul extras din lapte de vacă (nu capră sau bivoliţă). LactoSer-ul și nu Zerul – ca elemente există diferenţe mici, dar importante.

Zonar e primul LactoSer extras din laptele de vacă in stare naturală, pură.


De ce se comportă corpul diferit atunci când este hrănit exclusiv cu Hrană Primară (cu LactoSer)?

Pe înţelesul tuturor, în primele săptămâni de viaţă, corpul bebelașilor nu este 100% pregătit pentru digestie. De aceea, nu le dăm nou-născuţilor nici cartofi prăjiţi, nici supă de legume sau piure de brocolli. Cu toţii știm că asta ar fi ceva ANORMAL și totuși, la maturitate, când auzim ideea de hrană primară exclusivă, majoritatea dintre noi, dăm ochii peste cap și strigăm "e anormal" sau "aberaţii".

Pentru că fizic bebelașilor le este imposibil să "gestioneze" hrană complicată, există o setare a corpului care le permite (important: și ne permite) să ne dezvoltăm doar cu hrană primară = colostru și lapte de mamă. Corpul poate (chiar dacă bila, de exemplu nu este complet dezvoltată) să își extragă din laptele de mamă tot ce are nevoie.

Concluzie: această setare se păstrează și la maturitate. Chiar dacă suntem "oameni mari", corpul nostru știe și poate să funcţioneze perfect doar cu hrană primară (în acest caz cu LactoSer).

De ce 21 de zile?

Este recomandarea noastră. Nu e obligatorie.

Obligatorie este perioada de 7 zile – operaţional nu rentează să vindem decât pentru minimum 7 zile (date fiind contextul producţiei în regim de comandă, al transportului, etc). Așadar, fie că te încadrezi la 3, 4 sau 5 litri pe zi, vei primi acasă Pachetul Săptămânal.

21 de zile

Trecând peste partea fiziologică de cicluri celulare și de împrospătarea lichidului limfatic, cel mai bun motiv pentru care e nevoie să ţii Cura de Sănătate cu Zonar timp de 21 de zile (exclusiv hrană primară) este că după primele 1.000 de astfel de experienţe, oamenii au avut cele mai bune îmbunătăţiri de analize de sânge și urină. (La începutul curei recomandăm un set de analize și un alt set, în ultima zi de cură.)

Vrei să ţii doar 7 zile? Perfect.

Vrei să ţii mai mult? Perfect. Recordul este de 200 de zile de hrană exclusivă (documentat).


Beneficiile curei de 21 de zile

1