Publicaţii

Cum te ajută Zonar să îţi reglezi masa corporală?

Cum te ajută Zonar să îţi reglezi masa corporală?

Deși este unul dintre beneficiile secundare, majoritatea celor care încep Cura de Sănătate cu Zonar își doresc în primul rând să slăbească.

Citeşte mai departe
Cum te ajută Zonar să-ţi îmbunătăţești fertilitatea?

Cum te ajută Zonar să-ţi îmbunătăţești fertilitatea?

Pare greu de crezut, însă din ce în ce mai multe cupluri se confruntă cu o problemă foarte delicată, și anume, infertilitatea. Dacă acum mai bine de 50 de ani nimeni nu se plângea de incapacitatea de a avea copii, astăzi, pentru mulţi dintre noi, este o realitate cruntă. Cauzele sunt multiple, de la stilul de viaţă, stresul ridicat, dezechilibrele hormonale, alimentaţia defectuoasă, până la vârsta din ce in ce mai înaintată de procreare, diverse boli, fie că vorbim de boli cronice (de ex. diabetul), boli cu transmitere sexuală sau boli ale aparatului reproductiv feminin sau masculin. De cele mai multe ori, infertilitatea este cauzată de un mix de factori, ambii parteneri fiind nevoiţi să treacă printr-o serie lungă de analize și tratamente pentru a-și îndeplini visul de a avea unul sau mai mulţi copii.

Citeşte mai departe
Cum te ajută Zonar să te detoxifici?

Cum te ajută Zonar să te detoxifici?

În ultimii ani, curele de detoxifiere au devenit din ce în ce mai populare. Există o multitudine de opţiuni atunci când vine vorba de dietele de detoxifiere, de la diete de scurtă durată cu doze şoc, moderate sau de lungă durată, bazate pe un singur aliment sau mai multe, doar cu fructe sau sucuri şi lista poate continua. Datorită conţinutului ridicat de cisteină, un aminoacid indispensibil pentru sintetizarea glutationului, cu rol crucial în procesul de detoxifiere la nivelul ficatului, dar şi lactoferinei, lactoser-ul Zonar este recomandat să facă parte atât din alimentaţia dietetică în cazul multor afecţiuni, cât şi în cazul curelor de detoxifiere. Pentru a înţelege felul în care proteina de zer (și nu zerul) te poate ajuta în procesul de detoxifiere, să vorbim pe scurt despre cum are loc detoxifierea.

Citeşte mai departe
Zonar te ajută să îți refaci imunitatea

Zonar te ajută să îți refaci imunitatea

Cu toţii ne dorim să fim sănătoşi şi să avem o imunitate ridicată. Mai mult ca sigur ştii şi tu cât de neplăcut este să te îmbolnăveşti când ţi-e lumea mai dragă şi cât de greu este să te pui din nou pe picioare. Apelezi la toate remediile ştiute şi suplimentele disponibile ca să îţi refaci imunitatea, unele au efect, altele nu, însă la un moment dat îţi pierzi speranţa şi după atâtea încercări te dai bătut. Noi îţi redăm speranţa, pentru că LactoSerul Zonar conţine lactoferină, imunoglobine şi enzime care te vor ajuta să îţi refaci imunitatea. Ca să înţelegi cum acţionează Zonar asupra imunităţii tale, hai mai întâi să discutăm puţin despre sistemul imunitar.

Citeşte mai departe
Fă sport împreună cu Zonar

Fă sport împreună cu Zonar

Dacă ai grijă de corpul tău şi mergi în mod constant la sală, ştii deja de la instructorii tăi cât de importantă este hidratarea. Nu ştiu dacă ai observat, dar toţi sportivii de performanţă şi nu numai, se hidratează cu băuturi speciale, care conţin diverse substanţe necesare pentru a spori anduranţa şi a susţine procesele anabolice de formare a musculaturii. Cu toate că apa este crucială în procesul de hidratare, atunci când urmăreşti o creştere a rezistenţei la efort şi a musculaturii, ai nevoie de o serie de aminoacizi care să suştină sinteza proteinelor. Vestea bună este că proteina de zer, care se regăseşte şi în Zonar, conţine o serie de aminoacizi cu lanţ ramificat (leucină, isoleucină şi valină) care îl recomandă ca un înlocuitor de lichid hidratant în timpul exerciţiilor tale, fie că e vorba de mersul la sală, alergat, aerobic sau alte activităţi care te ajută să te menţii în formă.

Citeşte mai departe
1