"Pe mine Zonar m-a schimbat"

Nume curant
Pop Vasile
Vârsta
44 de ani
Din
Negrești-Oaș, județul Satu Mare
De ce ați făcut Cura cu Zonar?
PV: Am făcut Cura cu Zonar pentru că sunt un pic supraponderal, am avut 104 kg dar și pentru sănătate, pentru detoxifiere.
Cum vi s-a părut? Totul a decurs ok?
PV: Am respectat întru totul Cura. M-am simțit foarte bine. A fost ok. Astăzi este ultima zi de Cură. Cert este că nici nu am o profesie care să mă solicite fizic încât să mă epuizez dar chiar mă simt mai energic decât de obicei. Ceea ce mă deranjează un pic la Zonar este că spre sfârșitul săptămânii parcă își schimbă gustul. Are un gust mai altfel. Nu are un gust rău dar se schimbă oricum.
Majoritatea persoanelor au probleme în primele zile. Cât de greu a fost la dvs? V-a fost greu pe timpul Curei?
PV: Exact. Îmi prima zi am crezut că îmi crapă capul. Nu mai puteam. Cred că a fost de la faptul că nu am mai băut cafea. A doua zi n-am mai putut de durere și am luat o pastilă de durere de cap iar din a 3-a zi au început să mă doară toate articulațiile. Ca și cu aș fi avut reumatism. Durerile au mai ținut încă 3 zile și apoi dintr-o dată totul s-a oprit. Am început să mă simt bine și să mă lase durerile total. Parcă le luase cineva cu mâna. Sau înainte de Cură mă culcam obosit și mă trezeam obosit. Acum nu! Din a 6-a zi aveam deja impresia că zbor. Eram tare energic. Oricum am și o fire pozitivă.
Care a fost cel mai dificil lucru din Cură?
PV: Nu au fost lucruri dificile. Deși parcă prin ziua 15 mi s-a uscat gura foarte tare. A fost greu atunci dar mi-am revenit. Am trecut peste.
Câte zile ați făcut Cura?
PV: Am ținut 21 de zile.
Ați fost tentat de-a lungul Curei să mâncați? Ați mâncat ceva în timpul Curei, ce nu trebuia?
PV: Nu am fost tentat să mănânc nimic. Astăzi de exemplu am stat lângă colegele mele la serviciu și ele mâncau tort. N-am avut nimic. O singură dată mi-a fost foame pentru că nu am luat Zonar la timp.
Cum v-ați înfrânat pofta?
PV: Știți? Eu am mai ținut cure de slăbire și când mă hotărăsc să fac ceva, o fac până la capăt. Nu încalc nicio regulă.
Cât ați slăbit?
PV: 11 kilograme.
V-ați făcut analize înainte și după Cură?
PV: Nu mi-am făcut analizele pentru că nu sunt bolnav. Dar să știți că simt cum mi s-a liniștit ficatul. Înainte când mă duceam la doctor, îl simțeam greu, dar o dată cu această Cură cu Zonar simt că m-am schimbat și pe dinăuntru.
Ce au spus prietenii dvs când le-ați povestit de Zonar?
PV: Prietenii mei spun că vor să facă și ei dar părerea mea este că trebuie să fii hotărât și să ai și condiții. Trebuie să ai grijă de Zonar să îl ții la rece, asta e drept, pentru că altfel, se strică. M-am întâlnit cu o prietenă pe stradă și m-a întrebat ce se întâmplă cu mine pentru că i se pare să radiez. Da. Mă simt foarte energic. Se vede pe mine că mă simt altfel. Există o schimbare evidentă. Toată lumea mă întreabă cum de am slăbit 11 kg? Sunt și foarte entuziast când povestesc despre asta. Pe mine Zonar m-a schimbat.
1