Despre "zerul lui Iuga" din Satu Mare

Ne-am dori să spunem că suntem cunoscuţi în toată ţara, că cine nu a auzit de Zonar încă, "ar mai trebui să iasă din casă", dar trebuie să recunoaștem că suntem o companie tânără.

Asta nu înseamnă că Zonar este un produs tânăr, ba dimpotrivă este poate unul din cele mai vechi remedii din Lume. Noutatea, și inovaţia totodată, o vei găsi atât în Produsul final, cât mai ales în modul de obţinere.

Celelalte zeruri sunt doar o umbră faţă de Zonar

Există sute de studii care vorbesc despre "whey protein" (proteina de zer). Studii medicale, știinţifice și academice care spun și dovedesc cât de fantastică este această proteină.

Ceea ce trebuie să știi este că toate aceste studii sunt făcute având ca subiect substanţa uscată. Care e problema substanţei uscate? Că trece prin niște procese chimice ca să ajungă așa. Ce vrem să spunem este că în acest moment în lume se folosește subtanţa uscată (praf) sau varianta lichidă în care tot acest praf este dizolvat și pasteurizat, de cele mai multe ori.

Zonar este primul extract de lapte din Lume în care LactoSer-ul este păstrat în stare absolut naturală. Un produs viu, crud, sigur din punct de vedere alimentar.

Nu intervenim nici chimic, nici termic. Pentru că nu este nevoie. Pentru că așa și doar așa putem să avem acces la toate beneficiile unui produs natural 100% (sută la sută naturale sunt foarte multe produse chimice de pe piaţă).

Dacă varianta uscată (cea chimică) face atât de multe, imaginează-ţi cât de puternic este Zonar, varianta naturală pură.

Zonar are, totodată, toate "fiţele" unui produs proaspăt, crud și natural:

 • Este foarte sensibil la temperatură – nu ai grijă de el (să stea doar la 2-4 grade Celsius)? Se va strica. Mai mult, trebuie consumat în cel mult 6 ore după ce ai deschis o sticlă.
 • Este arţăgos – nu respecţi alimentaţia exclusivă cu LactoSer din timpul curei? Zonarul se va bate cu celelalte alimente prost asociate.
 • Are Legea lui – își va face treaba în corpul tău și va avea nevoie să îi respecţi programul (de exemplu: trezitul la ora 6 nu e opţional – nu o faci, suporţi consecinţele)

 

Nu te vom întreba dacă vrei Zonar

Îţi vom spune despre beneficii, despre metode, despre cure, te vom informa cu privire la motivele pentru care Zonar este o soluţie perfectă pentru sănătatea ta.

Nu te vom curta! Nu vom negocia cu tine termenii unei Cure. Legile lui Zonar sunt stricte. Nu le-am inventat noi, așa cum nu noi am inventat LactoSerul. Din nou, noi am inventat modul în care putem să îl obţinem fără să alterăm produsul final.

Multă lume încearcă să găsească soluţii comfortabile. Zonar nu este una din ele.

 • „Dar nu pot să mănânc și niște ochiuleţe? Eu am nevoie căci altfel nu pot.”
  Răspuns: Nu, doamnă. Exclusiv Zonar.
 • „Dar nu pot să beau și cafeluţă? Nu pot să trăiesc fără cafeluţă.”
  Răspuns: Nu, domnule. Exclusiv Zonar.
 • „Dar nu pot să beau și câte o bere cu băieţii? Am și eu o viaţă socială.” Răspuns: Nu, prietene. Exclusiv Zonar.
 • „Hai măi, oamenilor, dar nu pot să beau nici măcar apă???” Răspuns: Nu! Oare ce nu înţelegi? Exclusiv Zonar.

Ce vrei de fapt?

Vrei Soluţia la problemele tale sau îţi place să îţi negociezi propria-ţi Sănătate?
Nu suntem persoanele potrivite cu care să negociezi modul în care acţionează Zonar. Poate ar trebui să încerci mai Sus, la forurile superioare.
1