"Zonar mi-a dat motivația necesară să merg la sală cu mai mult entuziasm"

Nume curant
Busuioc Ana-Maria
Vârsta
35 de ani
Din
Cluj-Napoca
De ce ați făcut Cura cu Zonar?
BAM: Pentru curățarea organismului. Așa cum scrie și pe site, m-am gândit că vreau să-mi odihnesc organele o perioadă. Să le dau o pauză. Am vrut să și slăbesc dar m-a ajutat mental să știu că o fac pentru sănătatea mea.
Cum vi s-a părut? Totul a decurs ok?
BAM: La mine a fost invers. În prima săptămână jumătate a fost simplu. Apoi mi s-a părut din ce în ce mai greu. Cu cât mă apropiam de sfârșitul Curei, era tot mai dificil.
Majoritatea persoanelor au probleme în primele zile. Cât de greu a fost la dvs? V-a fost greu pe timpul Curei?
BAM: Nu mi-a fost greu. Probabil ambiția și entuziasmul cu care am început Cura m-a făcut să mi se pară ușor. Am fost foarte entuziasmată să încerc Cura. A fost ceva nou pentru mine.
Care a fost cel mai dificil lucru din Cură?
BAM: Singurul lucru dificil pentru mine a fost faptul că în weekend-uri era o perioadă pasivă și uitam să beau Zonar. Nu aveam activitate, ca în timpul săptămânii, când mi-am „inserat” Zonarul în programul meu zilnic.
Câte zile ați făcut Cura?
BAM: Am ținut 21 de zile.
După câte zile ați început sa nu mai simțiți efortul, ați început să vă simțiți perfect în timpul curei?
BAM: La mine de la începutul Curei a fost ușor. Simțurile mi s-au accentuat, am avut mai multă energie și am dormit mai puțin. Nici nu mi-am dat seama câtă energie poate să consume digestia. Îmi era dor de gustul mâncării. Pentru mine au fost destul de multe, 21 de zile.
Ați fost tentat de-a lungul Curei să mâncați? Ați mâncat ceva în timpul Curei, ce nu trebuia?
BAM: Nimic. Nu am mâncat. Nici măcar arsuri de la sucurile gastrice. Nu am avut pentru că mi-am impus să nu-mi fie poftă.
Cum v-ați înfrânat pofta?
BAM: Mental. Am vorbit cu mine și mi-a zis că 21 de zile beau numai Zonar.
Cât ați slăbit?
BAM: Am slăbit aprox 10 kg.
Ce au spus prietenii dvs când le-ați povestit de Zonar?
BAM: Foarte mulți prieteni mă apreciază pentru ambiție dar le și place faptul că am slăbit. Unii dintre ei mi-au spus că nu ar putea să țină atâtea zile Cura. Sincer? Nici eu nu pot să spun că a fost ceva ușor. Chiar nu a fost. Dar am luat totul ca pe o provocare. Provocare mare, satisfacție mare, nu? Și părinții mei m-au susținut. Pe de altă parte, Zonar mi-a dat motivația necesară să merg la sală cu mai mult entuziasm. Am fost și la sală și mă simt mai elastică, mai flexibilă.
1