"A fost un ciudat să am un singur aliment și pentru mâncat și pentru băut"

Nume curant
Florea Adina
Vârsta
41 de ani
Din
Deva
De ce ați făcut Cura cu Zonar?
FA: Am făcut Cura de 21 de zile pentru detoxifiere dar și pentru vitaminizare.
Cum vi s-a părut? Totul a decurs ok?
FA: Da. Eu am fost foarte mulțumită. Neașteptat chiar. Cu poftele a trebuit să mă lupt eu un pic dar a decurs bine toată Cura. Simt că Zonar mi-a dat energie, vitalitate dar și concentrare. Nu mă așteptam. Am făcut Cura la recomandarea unui prieten și eram un pic sceptică.
Majoritatea persoanelor au probleme în primele zile. Cât de greu a fost la dvs? V-a fost greu pe timpul Curei?
FA: Primele două au fost dificile în ceea ce privește spălatul cu ulei de dimineață. Dar în rest? Nu mi-a fost nici foame, nu aveam senzația că trebuie să mănânc. Eu de obicei uit să mănânc.(râde)
Câte zile ați făcut Cura?
FA: Am ținut 21 de zile.
Ați fost tentat de-a lungul Curei să mâncați? Ați mâncat ceva în timpul Curei, ce nu trebuia?
FA: Nu am mâncat nimic. Dar pe finalul Curei a fost mai greu pentru că mi s-a făcut poftă de pizza din cauza colegilor de serviciu. M-am abținut cu greu să nu mănânc. Și când îmi era sete, tot Zonar luam. A fost un pic ciudat să am un singur aliment si pentru mâncat și pentru băut.
Cum v-ați înfrânat pofta?
FA: Mi-am pus o eșarfă cu parfum la nas ca să nu mai vină mirosul de pizza.
Cât ați slăbit?
FA: 5 kg si 400gr. Dar am observat mai mult pe mine. Din șolduri am mai dat jos. Pantalonii cad de pe mine și hainele îmi sunt mai largi.
Ce au spus prietenii dvs când le-ați povestit de Zonar?
FA: Atât prietenii cât și familia m-au susținut 100%. A fost un pic dificil cu frigiderul că Zonar trebuie ținut la rece pentru că se strică. Colegii de serviciu mi-au zis că e totuși prea mult 21 de zile. Dar mie mi-a plăcut. S-a compensat totul. Am tratat durerile de cap. Mi-a plăcut și apă distilată. Aș mai face cura o dată, fără niciun dubiu.
1