Zonar versus zer simplu

Zonar ≠ Zer

Zonar este descoperit respectând paşii primari dăruiţi de natură pentru ca trupul nostru să funcţioneze aşa cum a fost menit încă de la momentul Creaţiei.

Zonar este un simbol al respectului faţă de ceea ce ne-a fost dat atât din punct de vedere trupesc, dar mai ales sufleteşte. Chiar şi după multe mii de ani, această relaţie trup-suflet nu poate fi demontată. O persoană sănătoasă are condiţiile necesare pentru a deveni fericită. La fel cum, pe de cealaltă parte, o persoană bolnavă fie este cuprinsă de un negativism permanent, fie de o hiper euforie (în cazul bolnavilor în stare terminală). Dacă ar fi să creăm o metaforă, putem spune că:

Un vin de "damigeană" este tot una cu un vin de colecţie înnobilat de timp, proces, grija de ingrediente și zeci de alte detalii tehnice din procesul de păstrare sau de fabricare.
O garoafa este aidoma unei orhidee, că ambele sunt tot flori, ignorând brutal frumuseţea și sensibilitatea celei de-a doua și volumul de grijă investit în a o cultiva.
Zonar vindecă sufletul tocmai pentru că el crează starea iniţială naturală între trup şi mental.

Zonar foloseşte zerul ca fundament, ceea ce ne ajută să livrăm un complex special de vitamine, minerale, cât şi foarte multe "neminerale".

Toate acestea fiind obţinute printr-o metodă specială moştenită din generaţie în generaţie, încă de acum câteva sute de ani, metodă îmbunătăţită drastic prin posibilităţile tehnice din ziua de astăzi.

Zonar nu are nevoie de ficat sau pancreas, pentru a fi asimilat de organism, el fiind absorbit integral din intestinul subţire.

Astfel, elementele Zonarului îşi găsesc locul în fluxul sangvin şi limfatic. Datorită complexităţii şi a ponderii de elemente esenţiale ce se găsesc în Zonar, aproape că am fi îndreptăţiţi să spunem că acest aliment ne-a fost dăruit de natură, nefiind posibil să fie duplicat într-un mediu ştiinţific.

Zonar este un LactoSer

Zonar este un Lactoser superior integral, dar nu avem cum să îl comparăm cu nimic din ceea ce este deja pe piață fie sub formă de "băutură de zer" sau "praf de zer".

Din punct de vedere al analizei alimentare, Zonar oferă întreg spectrul de elemente ce sunt necesare corpului pentru a funcţiona în parametrii ideali. Atât tehnic, cât şi practic (avem sute de cazuri de voluntari care au ținut curele Zonar), o persoană poate avea o viaţă normală timp de până la 150 de zile doar consumând Zonar.

Aproape orice dezechilibru după 60-90 de zile de consum de Zonar (hrană lichidă şi deproteinizată) își stopează evoluţia. De ce? Pentru că Zonar. Pentru că Mintea noastră și Corpul nostru pot să facă asta. Nu prin magie, nu prin credință în produs, ci prin faptul că Cel care ne-a creat ne-a dat această putere: prin mecanisme simple vegetative și în contextul de alimentație perfectă să… restabilim echilibrul.

1