Magul şi Secretul Zonar

Secretul Zonar este păstrat în cadrul fabricii din Decebal, Satu Mare încă din 1997, însă practicile primare de obţinere a băuturii Zonar sunt transmise din generaţie în generaţie de câteva sute de ani.

Modernizarea procesării Zonar

Modernizarea obţinerii băuturii aliment Zonar are loc la cele mai înalte standarde din 2009, an în care a fost inaugurată fabrica de lapte.

Magul Zonar

Indiferent câte metode moderne de tratare a afecţiunilor apar, cele mai sănătoase soluţii sunt cele naturale, acele aşa numite „leacuri băbeşti”. Magul Zonar, Gabriel Iuga este un promotor al sănătăţii cu ajutorul naturii.

Calificat în zootehnie, agricultură, tehnică hidraulică şi hidrotehnică a reuşit să păstreze esenţa reţetei strămoşeşti şi a perfecţionat-o folosind tehnici mecanice moderne pentru a crea un produs cu un grad de puritate mai ridicat.

De ce secretul Zonar nu e un simplu leac băbesc?

Gabriel Iuga a avut şansa de a dobândi ani preţioşi de experienţă în construcţia de fabrici din Elveţia, învăţând foarte multe detalii calitative şi cum se realizează elementele de modernizare de ultimă generaţie în oraşul Bischofszell. Toată experienţa a fost îmbinată cu cunoştinţele primite de la bunica sa şi au rezultat în producerea alimentului Zonar într-un mediu extrem de curat, având în acelaşi timp ca atu eficientizarea timpului de procesare a produsului.

1