Zonar este "HRANĂ PRIMARĂ"

Adică o hrană pe care corpul poate să o recunoască și poate să o proceseze perfect, aidoma celorlalte alimente primare: colostru și laptele de mamă.

Adică chiar perfect! Uită-te la un bebe care, prin lapte de mamă, primește exact ce îi trebuie ca să crească, să se dezvolte, etc. FĂRĂ bilă (nu se dezvoltă complet decât pe la 2 luni), fără toate sucurile gastrice ce ajută la digestie.

Zonar este primul LactoSer în stare pur naturală cu proprietăţi curative realizat la Satu Mare, sub atenta supraveghere a lui Gabriel Iuga.

Zonar conţine 5 PROTEINE MAJORE foarte importante

Glicoproteinele (lactoferina), imunoglobulinele și enzimele (lizozom, lactoperoxidază) au acţiune imunostimulatorie, antimicrobiană și antiinflamatoare.

Datorită conţinutului bogat în aminoacizi esenţiali, proteinele din Zonar au rol în sinteza glutationului.

Glutationul este un antioxidant intracelular. Acesta are capacitatea de a neutraliza speciile reactive de oxigen și de a crește imunitatea celulară. Sistemul antioxidant al glutationului are capacitatea de a detoxifica organismul de compuși străini printr-o reacţie oxidativă dată de glutation peroxidaza. Astfel, acest sistem joacă un rol în apărarea organismului împotriva infecţiilor, radicalilor liberi și a carcinogenilor. Glutationul are rol imunostimulator prin capacitatea de a proteja limfocitele de injurii oxidative în timpul răspunsului antigenic.

1