"Am fost surprins de ușurința Curei în sine"

Nume curant
Goia Paul
Vârsta
32 de ani
Din
Cluj-Napoca
De ce ați făcut Cura cu Zonar?
GP: Am început această Cură din două motive. În primul rând să slăbesc și în al doilea rând pentru beneficiile pe care le promite din punctul de vedere al sănătății. Dar făcând Cura și trecând prin această experiență, mi-am dat seama că mai mult aș pune pe primul loc sănătatea și pe al doilea, faza cu slăbitul.
Cum vi s-a părut? Totul a decurs ok?
GP: Da. Eu, personal, sunt foarte mulțumit de rezultate. Nu sunt chiar deloc dezamăgit. Deci chiar nu mă așteptam să te saturi dacă bei doar Zonar. Chiar nu are gust rău să zici că s-ar putea să mi se facă greață de la el. Am fost surprins de faptul că ține de foame și de ușurința Curei în sine. Nu mi s-a părut un efort să o țin.
Majoritatea persoanelor au probleme în primele zile. Cât de greu a fost la dvs? V-a fost greu pe timpul Curei?
GP: Pentru mine ultima zi a fost cea mai grea pentru că eram speriat că trebuie să mănânc și că se termină dar și că am rezistat 21 de zile doar pe Zonar. Sunt un pofticios.
Care a fost cel mai dificil lucru din Cură?
GP: Nu au fost lucruri dificile. Cel puțin eu nu le-am simțit. Cred că în primele 3-4 zile mi-a fost greu cu trezitul dar mi-a plăcut să mă trezesc așa de dimineață.
Câte zile ați făcut Cura?
GP: Am ținut 21 de zile.
Ați fost tentat de-a lungul Curei să mâncați? Ați mâncat ceva în timpul Curei, ce nu trebuia?
GP: Nu am mâncat nimic în timpul Curei. La început îmi era poftă de mâncare doar când simțeam mirosul. Tentația era mare din cauza mirosului dar am rezistat. Am stat lângă oameni care mâncau și n-am pățit nimic.
Cât ați slăbit?
GP: 5-6 kg, cred. Și pe haine, cred că de la 101 cm circumferința burții, am ajuns la 92-93 cm. Ceea ce e bine. Mi-a plăcut.
Ce au spus prietenii dvs când le-ați povestit de Zonar?
GP: Prietenii mei au reacționat ciudat. M-au întrebat: “Tu ești normal la cap?”. Și eu eram la fel de sceptic la început. Dar mi-am zis că trebuie să încerc. A fost ca un test de voință pentru mine. 3 săptămâni în care am luat pauză de la mâncarea normală au fost un START BUN să îmi dau seama că trebuie să fiu atent la ce mănânc. Și voi continua să fiu atent.
1