"Am luat foarte multe chestii de mâncare în mână, dar le lăsam și beam Zonar"

Nume curant
Cutoi Liana Crina
Vârsta
31 de ani
Din
Cluj-Napoca
De ce ați făcut Cura cu Zonar?
CLC: Am ținut Cura pentru a slăbi. Știu că Zonar nu e neapărat pentru asta dar eu recunosc că am făcut Cura pentru a slăbi.
Cum vi s-a părut? Totul a decurs ok?
CLC: Sunt foarte mulțumită! M-a surprins plăcut această Cură. Mie personal mi se pare incredibil. N-am mai făcut niciodată o cură care să dea asemenea rezultate vizibile în atât de puțin timp. Și credeți-mă, am făcut multe cure de slăbire la viața mea.
Majoritatea persoanelor au probleme în primele zile. Cât de greu a fost la dvs? V-a fost greu pe timpul Curei?
CLC: Mie mi-a fost foarte greu la început pentru că nu aveam voie să beau cafea. Foame n-am simțit, deși mi-a fost poftă. M-am ambiționat foarte tare, să știți!
Care a fost cel mai dificil lucru din Cură?
CLC: Faptul că n-am putut bea cafea. Nu mi-a fost greu fără cafea decât în primele 2 -3 zile, până a început Zonar să își facă efectul. Defapt vitaminele pe care le conține, care după vreo 3 zile au început să vitaminizeze destul de tare organismul și senzația de somn care era provocată de lipsa cafelei, a dispărut.
Câte zile ați făcut Cura?
CLC: 3 săptămâni și un pic am ținut Cura.
Ați fost tentat de-a lungul Curei să mâncați? Ați mâncat ceva în timpul Curei, ce nu trebuia?
CLC: Da. Clar. Am fost tentată de multe chestii. Tentația era la orice pas. Îmi amintesc că am luat foarte multe chestii de mâncare în mână, dar le lăsam jos imediat și luam Zonar.
Cum v-ați înfrânat pofta?
CLC: Am avut o voință de fier.
Cât ați slăbit?
CLC: Am slăbit 12 kg, de la 95 de kg am ajuns la 83 de kg.
Ce au spus prietenii dvs când le-ați povestit de Zonar?
CLC: Nimeni nu m-a crezut. Sincer? Nici eu nu am crezut că va da asemenea rezultate. Adică mi se pare incredibil și acum mă mir.
1