Cum te ajută Zonar să îţi reglezi masa corporală?

Cum te ajută Zonar să îţi reglezi masa corporală?

Deși este unul dintre beneficiile secundare, majoritatea celor care încep Cura de Sănătate cu Zonar își doresc în primul rând să slăbească.

Cura cu Zonar nu este o dietă de slăbit

Există foarte mari șanse să slăbești chiar până la 15% din masa corporală, dar recomandarea noastră este ca Decizia de a începe Cura de Sănătate să nu fie argumentată doar de această dorinţă. Decide-te să faci Cura pentru a face ceva proactiv în legătură cu Sănătatea ta, iar dacă și slăbești, aceasta va fi un bonus.

De ce slăbești totuși atunci când consumi exclusiv Zonar?

Deși vei consuma mai puţine calorii pe perioada Curei cu Zonar, nu vei simţi foamea. Produsul conţine 300 de kcal/1000 ml, asta înseamnă că cineva care consumă 4 litri pe zi, va avea parte de "doar" 1200 de kcal. Matematic asta sună enorm de puţin, fizic însă nu vei simţi nici foame, nici stare de slăbiciune, ba mai mult vei avea mai multă energie decât în perioada în care mâncai hrană normală.

Mai concret îţi oferim două motive știinţifice de ce LactoSer-ul Zonar îţi va asigura o stare de bine fizică și psihică:

  1. Zonar conţine un mixt de proteine de înaltă calitate și un complex bogat de vitamine care stimulează celulele să se regenereze și inhibă celulele de grăsime să se înmulţească.
  2. Zonar oferă beneficiul RESTRICŢIEI CALORICE – adică joacă un rol principal în secreţia și acţiunea hormonilor, "semnalizarea" intracelulară, și reglarea de transcriere și traducere a genomului – da, ajunge până acolo ca profunzime.

Cum acţionează

Zonar oferă corpului semnale de saţietate acţionând la nivel intracelular atât pe termen scurt cât și lung asupra ideii de Foame din creier. Cu alte cuvinte, pentru că corpul primește o hrană "bună" îi va spune creierului că totul este OK, la acest capitol. Asta nu înseamnă că nu vei avea pofte (altă poveste), ci că nu vei simţi foame.

Zonar te ajută să nu-ţi fie foame pe tot timpul Curei, energizându-te și ajutându-ţi corpul să se concentreze mai bine pe alte activităţi mai importante – cum ar fi partea de auto-regenare. Toate (chiar și creierul) organele noastre știu și pot să facă asta. De aici ideea de stare primară ca efect a unei diete exclusive cu hrană primară. Corpul, în această stare de lipsă de bombardament alimentar fiind capabil să își aducă aminte că are înscris "undeva" acest proces de auto-refacere. Interesant, nu?

Surse articol

1