Zonar kontra szimpla savó

Zonar ≠ Savó

Zonar feltalálása a természet által ajándékozott elsődleges lépésekkel történt meg, azzal a céllal, hogy a testünl úgy müködjön, ahogy meg lett adva a az alkotás pillanatában.

Zonar a szimbóluma a tiszteletnek az felé, ami meg lett adva nekünk testileg, de főleg lelkileg. Még ezer évek után sem lehet felbontani ezt a test-lélek közti kapcsolatot. Egy egészséges embernek megvan az összes feltétele ahhoz, hogy boldog legyen. Hasonlóképpen, a másik oldalon, egy beteg embert egy állandó negativizmus vagy hiper-eufória foglal el (terminális betegek esetében). Ha kellene metafórát létrehozzunk, mondhatuk, hogy:

Egy "demizsonos" bor ugyanaz mint egy nemesített gyűjteménybor, amelybe létrehozásához figyelmesen kiválasztott hozzávalók, és sok gyártási és tárolási technikai részlet hozzájárult.
Egy szegfű ugyanaz mint egy orchidea, mindkettő virág, figyelmen kívül hagyva az utóbbi szépségét és érzékenységét, és a befektetett munkamennyiséget amely szükséges ennek művelésére.
Zonar meggyógyítja a lelket pont azért mert létrehozza a test és lélek közti kezdetleges természetes kapcsolatot.

Zonar a savót használja alapként, ami segít arra, hogy szállítsunk egy speciális vitaminkomplexumot, ásványokat, valamint nagyon sok "nem ásványi" anyagot.

Mindez lehető egy különleges módszer segítségével, amely generációról generációra lett örökölve, még ezelőtt egy pár száz évvel. Ez a módszer drasztikusan javított lett a mai technikai lehetőségek segítségével.

Zonar-nak nincs szüksége a májra vagy a hasnyálmirigyre ahhoz, hogy a szervezet asszimilálja, mivel felszívja teljesen a vékonybél.

Így a Zonar elemei megtalálják helyüket a vérkeringésben és a nyirokban. A Zonar-ban levő lényeges elemek komplexitása és mennyisége által, majdnem mondhatjuk azt hogy ezt a táplálékot a természet ajándékozta nekünk, mivel nem lehet másolni egy tudományos környezetben.

Zonar egy TejSzérum

Zonar egy felsőfokú teljes TejSzérum, de nincs hogy összehasonlítsuk semmi egyéb "savóital" vagy "savópor" tipusú termékkel.

Élelmiszerelemzés szempontjából, Zonár megadja a teljes elemspektrumot, amely szükséges a testnek ahhoz, hogy ideális paraméterekben müködjön. Ugyanúgy technikai szempontból, mint gyakorlatilag is (van százával esetünk önkéntesekkel akik elvégezték a Zonar kúrát), egy személynek lehet normális életmódja casak Zonar-t fogyasztva, egészen 150 napig.

Akármilyen kiegyensúlyozatlanság, 60-90 nap Zonar (folyékony proteinmentesített eledel) fogyasztás után nem megállítja a haladását. Miért? Azért mert Zonar. Mert az elménk és a testünk meg tudják ezt tenni. Nem mágián keresztül, nem hittel a termékbe, hanem azért mert a teremtőnk megatta nekünk ezt az erőt: szimpla vegetatív mechanizmusok segítségével, és a perfekt táplálék szempontjábol hogy helyreállítsuk az egyensúlyt.

2