Gyakori kérdések

  Bevezető fogalmak

 1. Mit jelent az, hogy "Elsődleges eledel"?
 2. Milyen ízű a Zonar?
 3. Zonar egy prémium tejforrást használ?
 4. Hogyan hat a Zonar az organizmusra?
 5. Kereskedelmi

 6. Mennyibe kerül a Zonar?
 7. Honnan vásárolható a Zonar?
 8. Hogy szállítjátok a csomagot és hány kg-os a csomag?
 9. Miért használtok tehéntejet, ha azt mondjátok hogy a tej rossz?
 10. Zonar-t fogyaszthatnak a terhes nők is?
 11. Szedek orvosságokat és vitaminokat. Van valami baja ha iszok Zonar-t?
 12. Zonar-t lehet inni sportolás közben is?
 13. Az egészségi kúra

 14. A Zonar Egészségi kúra miért 21 napos?
 15. Mi történik, ha mégis eszek a Kúra idején?
 16. Muszáj reggel 6-kor felkelni?
 17. Mi a helyzet a reggeli szájhigiéniával, a napraforgóolajjal?
 18. Feltétlenül napraforgóolaj kell legyen?
 19. Reggel moshatok fogat normálisan? (fogkefével és fogkrémmel)
 20. Miért kell a Zonar-t felmelegíteni fogyasztás előtt?
 21. Ha felmelegítjük elveszíti a kuratív tulajdonságait?
 22. Miért nem jó még a szénsavmentes palackozott víz sem?
 23. Miért szabad csak mézet fogyasztani, és más eledelt nem?
 24. Csak reggel kell felmelegíteni, vagy minden fogyasztás előtt?

Mit jelent az, hogy "Elsődleges eledel"?

Az emberi test remekül lett megtervezve

Például, mivel születéskor az epe nem működik (csak 2 hónapos korban fejlődik ki teljesen), a test el kell végezze az emésztést valahogy az epe nélkül. Innen ered az "elsődleges eledel" fogalom, olyan eledel amit a test felismer és fel tudja dolgozni tökéletesen (vagyis tényleg perfektül - vegyél példának egy csecsemőt, amely az anyatejen keresztül megkap pont azt ami szükséges neki, ahhoz hogy nőjön, fejlődjön), epe nélkül, az összes gyomorfolyadék nélkül.

A világon létezik 3 "elsődleges eledel", amelyre a test úgy reagál, hogy "ez a perfekt eledel, tehát nem kell szóljak az epének, a májnak és a lépnek hogy folyadékokat készítsenek, mert nem szükséges". A legjobb ezek közül a kolosztrum, az anyatej, aztán a tehéntejből kivont TejSzérum (nem kecske vagy bivaly). A TejSzérum és a savó között vannak kicsi, de fontos különbségek.

Felnőttkorban nincs hogy beszerezzünk szükséges mennyiségű anyatejet, mivel minden 20 kg testsúlyra el kell fogyasztanunk 1 liter elsődleges eledelt.


Milyen ízű a Zonar?

Tej izű.

Tej izű és erősebb mint egy üzleti pasztőrözött tej, de nem olyan erős mint egy falusi friss tej.


Zonar egy prémium tejforrást használ?

Az egyike az okoknak amiért csak előre fizetést fogadunk el ez: a tej minősége prémium feletti. Nem gyárthatunk Zonar-t olyan tejjel, amely nem tartja be a teljes ellenőrzési folyamatot: fajtiszta állatok (15,000 eurós tehenek - genetikailag egészségesek, amelyek nincsenek antibiotikumokkal kezelve stb), ezek táplálékának és táplálásának ellenőrzése (a legelők nem biztonságosak már rég óta), a fejés és a feldolgozás felügyelete.

Szükségünk van olyan tejre, amely nagyon "tiszta", ahhoz hogy a Zonar friss maradjon 10 napig (mint szavatosság), mert ennyire időre van szükségünk hogy eltartson anélkül hogy pasztőrözzük és tartósítószereket adagoljunk bele.

Az árat befolyásolja a szükséges tejmennyiség is. Egy liter TejSzérum gyártására fel kell dolgozzunk 3 liter "mega" prémium tejet.


Hogyan hat a Zonar az organizmusra?

Röviden: 21 napig, felnőttkorban (vagyis most), azt fogsz enni/inni, amit egy újszülött eszik az életének első pár hónapjában - elsődleges eledelt - nem anyatejt, hanem TejSzérumot..

Az organizmusod emésztőrendszere be fog menni egy szünetelő állapotba (ha megmondod neki ezt a reggel 6 órás felkelés által - visszatérünk erre a témára). Irányítani fogja a májat is nyugalmi állapotba, hogy ne dirigálja az epének és a hasnyálmirigynek hogy beinduljanak, a gyomor nem fog feldolgozni semmit, mivel nincs mit, és nem lesznek a normális emésztőfolyadékok kibocsájtva.

Zonar úgy van tervezve, hogy bejusson a vékonybélbe, és onnan, sokkal hatásosabban, mindenhova (mint egy féle emésztés), pontosan azzal, amire van szüksége az organizmusnak átállni.

Olvassál az interneten arról, hogy mennyire előnyös és fontos a vékonybél szintű emésztés.

Ez az emésztési szintű pihenés mellett, Zonar táplálni fogja az organizmusban levő sejteket a legjobb immunstimuláló természetes elemekkel. Ezek a következőek:

 1. alfa-lactoglobulin
 2. β-lactalbumin
 3. glyco makro peptid proteóz peptont 3
 4. szérumalbumin
 5. immunoglobulinok

Ha nem tört el a nyelved ezek kiejtésekor, még megemlítjük azt, hogy ez az öt protein elindít egy teljes javítófolyamatot, aminek feltétlenül 21 napot kell tartania.


Mennyibe kerül a Zonar?

A literenkénti egységára, szállítást kivételezve 12,65 lei.
Az egységár (literenként) szállítással együtt 16 lei.
A különbség a futárszolgálat díja és a hőálló csomagolás.

Így, a heti csomagok (minimális rendelések) ára:

Így, egy javasolt 21 napos kúra ára:

A szállítások hetente történek, mivel a Zonar egy friss termék – 10 napos szavatossági ideje van 2-4 fok Celsius hőmérsékleten tárolva

A szállítások szerdán történnek, ha a rendelés legkésőbb hétfőn (16:00 óráig) történik.

Minden fizetés előre történik meg, mindegyik heti csomagra egyenként.


Honnan vásárolható a Zonar?

Online, a weboldalról, vagy a gyártól. Az üzletek nem tudják / nem akarják kezelni a terméket olyanféleképpen hogy elérjen hozzád biztonságban. Minthogy többet áruljunk a termékből, azt választottuk hogy a termék elérjen biztonságban a fogyasztóhoz, úgy ahogy kell.

Tervben van üzletek nyitása Váradon és Kolozsváron.


Hogy szállítjátok a csomagot és hány kg-os a csomag?

A csomagot Románián belül futárszolgálattal szállítjuk. (Nemo Express). Külföldi rendelések esetében árajánlatokat kérünk egyéb futárszolgálatoktól és felvesszük önnel a kapcsolatot a szállítási ár elfogadásáért.

A csomag 25 kg tömegű. A doboz 3,5 kg és 21,5 kg Zonar.

A 28 és 35 literes heti csomagok esetében két csomagot küldünk.

A szállítási árba (kb 3,35 lei/ liter) belemegy:


Miért használtok tehéntejet, ha azt mondjátok hogy a tej rossz?

A probléma a tehéntej esetében (természetes állapotában) a kazein - ami egy szuper-protein. Az emberi test (anatómia szempontjából) nem lett létrehozva úgy, hogy ezt a proteint megemészthesse és asszimilálhassa ahogy kell. Időben (az előző 10.000 évben) módosult az emésztőrendszer és valamennyire megemészthetjük, de nem elegendően. Lásd a A kínai tanulmány könyvet, ami részletesen arról beszél, hogy mennyire rossz a tejfogyasztás az embernek. A TejSzérum a variánsa, amelyben a kazein el lett távolítva 95%-ban. Még megemlítjük azt, hogy a rák típusú betegségek imádják a kazeint - kivirágoznak ha a testben jelen van.

Röviden: nem adagolunk semmit. Eltávolítunk belőle amit szükséges, úgy, hogy a TejSzérum fel legyen ismerve mint elsődleges eledel. Az egyetlen alternatívák a Zonar-ra a kolosztrum és az emberi anyatej. Nincs hozzáférésünk ezekhez felnőttkorban - és nem a szükséges mennyiségekben (1 liter minden 20 kg testsúlyhoz)


Zonar-t fogyaszthatnak a terhes nők is?

A Zonar kúra megengedett különös helyzetekben. A javasolt fogyasztási mennyiségek:
A terhesség 0-5 hónapjában: 1 vagy 2 csésze naponta (kb 500 ml);
A terhesség 5-9 hónapjában: 1 liter naponta.
Szülés előtt az anyatejet serkenteni lehet a különleges Zonar Baby termékkel, amelyet lehet a gyermeknek is adni szülés után 3 napig, kb. 20-50ml mennyiséget naponta. Ha ez megtörténik, 23:00 és 06:00 óra közt (éjszaka) nem szükséges a szoptatás. Javasoljuk az anyatej ízének és koagulációjának a tesztelését, és ha ez nem megfelelő, kijavítható. Az ideális szoptatási periódusban (minimum 3 hónap / maximum 6-8 hónap), bármilyen gyógyszer használata megzavarja az anyatej baktériumi egyensúlyát, és ahhoz hogy ezt kijavítsuk, használható ugyanaz az eljárás: Zonar Baby, 200ml/nap az anyának és 100ml/nap a gyermeknek, 3 napig. Ezek után le lehet újból teszelni az anyatej ízét és koagulációját.
Biológiailag, az anya jó minőségű tejet termel 6-8 hónapig a szülés után. Persze vannak kivételek, de ha neked tettszik az íze, fog a gyermeknek is.


Szedek orvosságokat és vitaminokat. Van valami baja ha iszok Zonar-t?

Nem történik semmi. Zonar nem ellentétes egy orvossággal sem. Sőt, az anyag amit stimulál (egy sejtbeli antioxidáns), segíteni fog a hatásukon. Azonfelül, a Zonar, mint Tejszérum, tartalmaz egy nagy mennyiségű elektrolitot és vitamint.


Zonar-t lehet inni sportolás közben is?

Sportolás idején, igen, de ne legyenek fárasztó sport túrák a kúra idején.


A Zonar Egészségi kúra miért 21 napos?

Ez a mi javaslatunk. Nem kötelező.

Kötelező a 7 nap – operatív szempontból nem nyereséges árusítani csak minimum 7 napos adagot (a rendelésre készítés és szállítás szempontjából). Függetlenül attól, hogy 3, 4, vagy 5 literes napi porció illik neked, haza egy heti csomagot fogsz kapni.

21 nap után tapasztaltunk a legtöbb javulást.

Nem 15 nap után, nem 17 nap után.

Félretéve a fiziológiai sejtciklusokat és a nyirokfolyadék frissítését, a legjobb ok amiért betartsad a 21 napos Zonar egészségkúrát (elsődleges eledel kizárólagosan), az hogy ez a periódus után, az emberek a legjobb vér és vizelet analízis eredményeket kapták meg. (Javasoljuk egy analíziskészlet készítését a kúra kezdeténél, és egy újat a végzésénél).

Csak 7 napot óhajtod tartani a kúrát? Tökéletes.

Többet akarod tartani? Tökéletes. A rekord 200 nap Zonar fogyasztás (dokumentálva).


Mi történik, ha mégis eszek a Kúra idején?

HA NEM VAGY A KÚRA IDEJÉN

Nem fog semmi sem történni ha fogyasztasz Zonar-t és normális táplálékot is. Ha megelőző hozzáállásod van, akkor javasolt is egy étel vagy falat átváltása, ha betartod a 2 óra szünetet Zonar fogyasztása előtt és után (legalább 500 de ml/zi). Mindez a normális tehéntej teljes eltávolításával az étkezésből. A tehéntejből készített Tejszérum nem tartalmaz az emberi testnek ártalmas mennyiségű kazeint.

HA A KÚRA IDEJÉN VAGY

Ha viszont a kúra idején vagy, és "megszabadítod" magad egy falatozással - akkor a dolgok fájdalmasabbak lesznek. Ha a test beállt az "elsődleges eledel" fázisába, akkor konfliktusba fog kerülni a "falatoddal". Kialakulhatnak hasfájások az epe lefolyása miatt. Ha ez megtörténik, kell gyorsan csinálj magadnak egy szódabikarbónás italt és meg kell igyad gyorsan, hogy semlegesítse a gyomorfolyadékokat. (300 ml desztillált víz, egy kiskanál szódabikarbóna, egy belecsavart citrom - az egészet leiszod egyből).


Muszáj reggel 6-kor felkelni?

Igen.

Minden szervnek megvan a saját ébresztőórája. A Teremtőtől, a szoftverünk miatt. Nem számít, hogy miért. A máj az, amely felkel reggel 6-kor. Sajnáljuk, de ha nem kelsz fel reggel 6-kor hogy elfogyasszad az első Zonar porciót, a máj fel fogja készíteni a testet szilárd táplálékra, és ki fog menni az "elsődleges eledel" állapotából, ami nem egy jó dolog. Le fog töltődni az epe, nem lesz mit csináljon, habzik, beleér a vékonybélbe, ott újból "megharagszik", eljut az epehólyaghoz, és onnan következik a fájdalom és zavar. Amikor ez megtörténik, hatástalanítanod kell a folyadékokat egy szódabikarbónás itallal (desztillált víz, egy kanál szódabikarbóna, citromlé - meginni az egészet egyből).

Vagy, ha úgy gondolod hogy a tested erősebb, akkor ne kelj fel. Mit mondhatunk?


Mi a helyzet a reggeli szájhigiéniával, a napraforgóolajjal?

Az éjjelen keresztül a szájüregben összegyűlt baktériumokat hatásosan el kell távolítani, és a kefe nem csinál egy elégségesen jó munkát. Az olaj az egyetlen dolog ami hatásosan és "mélyen" összegyűjtheti ezeket a baktériumokat, amelyeket kiköpöd. A folyamat kb. 5 percet kell tartson. Amiután kiköpöd a baktériumokat gyűjtő olajat, öblítsd ki a szádat 200 ml vízzel (teáscsésze), amelyben feloldottál egy kiskanál étkezési sót. Miért? A só helyre fogja állítani a szájüreg PH szintjét.

Ez véletlenül az "oil pulling" eljárás?

Van kapcsolata az "oil pulling" eljárással, mint müködési elv. A nagy különbségek a bele fektetett idő és a végcél. Mi használjuk az olajat 4-5 percig, az éjjelen keresztül a szájüregben összegyűlt baktériumok hatásos összegyűjtésére. Az "oil pulling" eljárás 20 perces, és ott a hatás a nyelv és a nyálmirigyek szinjé van. Ne feledd, hogy az olajos "rész" után következik a "sós vizes rész" - a PH szint kiegyenlítésére.


Feltétlenül napraforgóolaj kell legyen?

Nem. Az olaj lehet olivaolaj, szezámmag vagy napraforgóolaj. Mind használható.


Reggel moshatok fogat normálisan? (fogkefével és fogkrémmel)

Az első ébredéskor, reggel 6-kor, NEM - nem fogsz a hagyományos módon mosni fogat (fogkefével és fogkrémmel). 8-9 óra után, IGEN.


Miért kell a Zonar-t felmelegíteni fogyasztás előtt?

Fontos: forróvízben kell melegíteni, vagyis teszel forróvizet egy edénybe, teszel Zonar-t egy hőálló pohárba, és beleteszed a poharat a forróvízbe 8-10 percig.

VAGY

A Zonar palackot beteszed a csap alá, forró víz alá.

Nagyon fontos a reggeli porció felmelegítése minél közelebb 37 fokra (az emberi test hőmérséklete). Reggel 6-kor, amikor a máj bioritmusa megmondja ennek, hogy "Gyere készüljünk fel a napi nehéz emésztésre" - Az agy, ha érezni fogja a Zonar-t (37 fokosan, mint az anyatej, tehát még egy jelzés hogy elsődleges eledel, az összetétele mellett), megnyugtatja a májat, hogy maradjon továbbra is "szabadság" módban.

A nap idején, fel kell melegíteni legalább 20-30 fokra (ha nem sikerül 37 fokra a munkahely vagy a sietés miatt), ugyanaz a gondolkodásmód miatt. Azonfelül, nem jó odatenni a testedet, hogy extra energiát fogyasszon, ahhoz hogy ő felmelegítse a Zonar-t. A Zonar gyorsan a bélbe kerül, és fontos hogy a bél felismerje mint Elsődleges Eledel, és nem mint ürülék. Ha hidegen iszod, ki fogod bocsájtani majdnem azonnal mint híg széklet. Minél többet kell kibocsájtani a vizeleten keresztül, ami egy teljesebb kör.


Ha felmelegítjük elveszíti a kuratív tulajdonságait?

Nem. A hőmérséklet, amelyen elveszíti a tulajdonságait az a pasztőrözési hőmérséklet - 72 fok Celsius.


Miért nem jó még a szénsavmentes palackozott víz sem?

A 21 Napos Egészségi Kúra idején szükséges hogy az organizmus kizárólag Zonar-t fogyasszon. Sem kávé, sem gyümölcsök, semmi, még szénsavmentes víz sem.

Extrém esetekben (ha nem lehet hozzáférni Zonar-hoz), lehet fogyasztani ásvanymentesített/desztillált vizet.

Visszatérve a kérdésre - a palackozott víz tartalmaz ásványokat és sókat - ezek akaratlanul beindíthatják az emésztési folyamatot normális eledelre.

A Zonar Egészségi Kúra feltételezi, hogy az organizmus megérti hogy elsődleges eledelen van, amit nem kell emészteni csak a vékonybélben.


Miért szabad csak mézet fogyasztani, és más eledelt nem?

A méz azért van, hogy ne fájjon a fejed az alacsony vércukor szint miatt. Mézet sem kellene fogyasztani, de mivel feltételezzük, hogy természetes, meg fogja tenni azt, amire szükség van, fel fogja emelni a vércukor szintet, hogy ne fájjon már a fejed.


Csak reggel kell felmelegíteni, vagy minden fogyasztás előtt?

Minden fogyasztás előtt. Reggel feltétlenül 37 fokra, a test hőmérsékletére. Nappal fel kell melegíteni amennyit lehet, de legalább 20-25 fokra. Forró vízbe téve kell felmelegíteni a palackot, nem mikrohullámos sötőben.

 

Van más kérdésed?

2