Zonar "ELSŐDLEGES ELEDEL"

Vagyis egy táplálék, amelyet a szervezet felismerhet és perfektül dolgozhatja fel, ugyanúgy mint a többi elsődleges eledelt: kolosztrum és az anyatej.

Vagyis tényleg perfekt! Vegyél példának egy csecsemőt, amely az anyatejen keresztül megkap pont azt ami szükséges neki, ahhoz hogy nőjjön, fejlődjön. Epe nélkül (nem fejlődik ki teljesen cask 2 hónaposan), vagy akármilyen gyomorsav nélkül.

Zonar az első tisztán természetes állapotú, gyógyító tulajdonságokkal rendelkező TejSzérum, ami Szatmáron van létrehozva, Gabriel Iuga figyelmes felügyelete alatt.

Zonar 5 nagyon fontos PROTEIN-t tartalmaz

A glikoproteineknek (laktoferrin), az immunglobulinoknak és az enzimeknek (lizoszóma, laktoperoxidáz) immunstimuláns, antimikrobiális és gyulladásgátló hatásuk van.

Mivel dús a lényeges aminosavak tartalma, a Zonar-ban levő fehérjéknek szerepe van a glutation szintézisében.

A glutation egy intracelluláris antioxidáns. Ennek megvan a kapacitása semlegesíteni a reaktív oxigén fajokat és növelni a sejtek immunitását. A glutation antioxidáns rendszerének megvan a kapacitása méregteleníteni az organizmust idegen vegyületektől, a glutation peroxidáz oxidatív reakciója segítségével. Ez a rendszer szerepet játtszik a szervezet védekezésében fertőzések, szabad gyökök és rákkeltők ellen. A glutationnak immunstimuláns szerepe van, mivel képes megvégeni a limfocitákat oxidatív károk ellen az antigén válasz közben.

2