Publikációk

Hogyan segít Zonar szabályozni a testsúlyodat?

Hogyan segít Zonar szabályozni a testsúlyodat?

Bár egy másodlagos előny, a Zonar gyógykúrát elkezdő személyek elsősorban fogyni szeretnének.

Olvasd tovább
Hogyan segít Zonar javítani a termékenységet?

Hogyan segít Zonar javítani a termékenységet?

Nehéz elhinni, de többnél több pár egy nagyon érzékeny problémaval áll szemben, vagyis termékenységi betegségekkel. Habár 50 évvel ezelőtt nem küzdött senki termékenységi bajokkal, sok személy esetében egy kegyetlen valóság. Különféle okai lehetnek, mint az életmód, emelt feszültségi szintek, hormonális egyensúlyhiányok, az előrehaladott kor, különböző krónikus betegségek (pld. cukorbetegség), nemi úton terjedő betegségek vagy reproduktív készüléki betegségek. Legtöbb esetben ez többminden miatt van, és mindkét partner el kell végezzen egy hosszú analízis és kezelés sorozatot, ahhoz hogy beteljesüljön az álmuk, az egy vagy több gyerek.

Olvasd tovább
Hogyan segít Zonar méregteleníteni?

Hogyan segít Zonar méregteleníteni?

Az utóbbi években a méregtelenítő kúrák egyre népszerűbbé váltak. Nagy választék létezik amikor méregtelenítő diétákról beszélünk, rövid időtartamú diétáktól sokk adagokkal, mérsékelt vagy hosszú időtartamúak, egyetlen vagy több eledelre alapulóak, kizárólag gyümölcsökkel vagy gyümülcslevekkel, és a lista folytatódhjat. A magas ciszteintartalma miatt, ami egy fontos aminosav a glutation szintetizálásában, aminek egy fontos szerepe van a májbeni méregtelenítési folyamatban, és a laktoferrin tartalma miatt is, a Zonar tejszérum javasolt a diétás táplálkozásba számos betegség esetében, de méregtelenítési kúrák esetében is. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan segíthet a detektációs folyamatban a tejsavófehérje (és nem a tejsavó), beszéljünk röviden arról, hogyan történik a méregtelenítés.

Olvasd tovább
Zonar segít helyreállítani az immunitásodat

Zonar segít helyreállítani az immunitásodat

Mindannyian azt akarjuk, hogy egészségesek legyünk és hogy magas immunitásunk legyen. Biztos tudod, milyen kellemetlen megbetegedni amikor jól megy a dolgod és mennyire nehéz újból lábra állni. Kipróbálod az összes ismert orgosságot és kiegészítőt, hogy helyrehozzad az immunitásodat, egyeseknek van hatása, de egy adott pillanatban elveszíted a reményt, és a sok próbálkozás után feladod. Mi visszaadjuk a reményt, mert a Zonar TejSzérum laktoferrin-t, immunoglobulinokat és enzimeket tartalmaz, amelyek segítenek az immunitásodat helyrehozni. Ahhoz, hogy megértsed, hogy hat a Zonar az immunitásodra, először beszéljünk egy kicsit az immunrendszerről.

Olvasd tovább
Sportolj Zonárral együtt

Sportolj Zonárral együtt

Ha vigyázol a testedre és folyamatosan jársz a sportterembe, tudod már az edzőktől, hogy mennyire fontos a hidratálás. Nem tudom ha észrevetted, de az összes teljesítmény sportoló (és nem csak) hidratálja magát különleges folyadékokkal, amelyek a szükséges anyagokat tartalmazza a kitartás növeléséhez és az izmok kifejlesztérére szükséges anabolikus folyamatok fenntartására. Annak ellenére, hogy a víz fontos a hidratálási folyamatban, amikor a kitartást és az izomzatot akarod növelni, szükséges egy sorozat aminosav ami fenntartsa a fehérjék szintézisét. A jó hír az, hogy a savó protein, ami megtalálható a Zonar-ban is, elágazó láncú aminosavakat tartalmaz (leucin, izoleucin és valin), amelyek megfelelővé teszik hidratáló folyadék felváltónak a gyakorlataid közben, függetlenül attól, hogy az edzőteremben használod, aerobik közben vagy egyéb aktivitások közben, amelyek segítenek formában tartani magad.

Olvasd tovább
2