A kúra kézikönyve

A Zonar kúra egy olyan kúra, amely mély méregtelenítést eredményez; a termék, a természetes ásványi anyagok, vitaminok és aminosavak természetes bevitelével magasabb szintű fizikai és mentális energiához vezet.
Tarthatsz kúrát csak egy pár napig (ismételve néha), egy hétig vagy két hétig - mindegyiknek jótékony hatása lesz az egészségére. Javasoljuk a 21 napos kúrát - 21 nap az időtartam, amely alatt a legjobb eredményeket tapasztaltuk. Javasoljuk egy szett analízis készítését a kúra előtt, es egy másik szett készítését a kúra után.

Alapvetően, ez a 21 napon alatt az emésztőrendszert egy jól megérdemelt szabadságra, talán az első igazi vakációra küldi.

A kúra reggel 6 órakor kezdődik, amikor a szájat 4-5 percig olajjal kell öblíteni (hidegen préselt olaj vagy egyéb). Figyelem - ezt az olajat nem kell lenyelni, hanem kiköpni. Közvetlenül utána öblítse ki a száját egy pohár langyos vízzel, amelyben egy teáskanálnyi sót feloldott. Ezután 250-300 ml, a test hőmérsékletéhez (37°C) minél közelebb melegített Zonart igyon. A felmelegítést úgy végezzük, hogy a Zonart egy pohárba töltjük, és forró vízbe helyezzük (nem melegítkük a tűzön vagy a mikrohullámú sütőben). Ezután feküdjön a jobb oldalán kb. 30-40 percet. Egy óra múlva lehet fogat mosni, és folyamatosan fogyasztani Zonar-t az egész nap folyamán.

A nap folyamán, a Zonar-t a test hőmérsékletéhez minél közelebb felmelegítve kell fogyasztani. Ha különböző okok miatt (munka, utazás) nem lehet felmelegíteni 37°C hőmérsékletre, javasolt legalább szobahőmérsékletre (20-24°C) felmelegítve fogyasztani. Egyeseknél, legalábbis az első pár nap alatt, fejfájás jelenhet a méregtelenítés vagy a vércukor szint esése miatt. Ebben az esetben el lehet fogyasztani egy kanál mézet. Székrekedés esetében el lehet fogyasztani este 18 órakor egy héj nélküli körtét, egyszer-egyszer. A Zonar szállításakor javasolt a hőálló táskák használata.

A Zonar érzékeny a hőmérsékletre. 2-4°C hőmérsékleten kell tárolni, másképp megromolhat. El kell fogyasztani legtöbb 6 óra alatt a palack nyitása után.

A kúra idején étvágyak jelenülhetnek, de mivel a TejSzérum egy jóllakottság érzést ad, nem fogod már érezni az éhséget. Megkönnyebbülést fogsz érezni a has környékében. A kúranapok elmúltával, megnövekedett energiaszinted, növekedett munkaerőd és agyi élénkülésed lesz.

Alapvetően egy újraindítás lesz a test számára.

Gyakori kérdések a kúrával kapcsolatosan

A Zonar Egészségi kúra miért 21 napos?

Ez a mi javaslatunk. Nem kötelező.

Kötelező a 7 nap – operatív szempontból nem nyereséges árusítani csak minimum 7 napos adagot (a rendelésre készítés és szállítás szempontjából). Függetlenül attól, hogy 3, 4, vagy 5 literes napi porció illik neked, haza egy heti csomagot fogsz kapni.

21 nap után tapasztaltunk a legtöbb javulást.

Nem 15 nap után, nem 17 nap után.

Félretéve a fiziológiai sejtciklusokat és a nyirokfolyadék frissítését, a legjobb ok amiért betartsad a 21 napos Zonar egészségkúrát (elsődleges eledel kizárólagosan), az hogy ez a periódus után, az emberek a legjobb vér és vizelet analízis eredményeket kapták meg. (Javasoljuk egy analíziskészlet készítését a kúra kezdeténél, és egy újat a végzésénél).

Csak 7 napot óhajtod tartani a kúrát? Tökéletes.

Többet akarod tartani? Tökéletes. A rekord 200 nap Zonar fogyasztás (dokumentálva).

Mi történik, ha mégis eszek a Kúra idején?

HA NEM VAGY A KÚRA IDEJÉN

Nem fog semmi sem történni ha fogyasztasz Zonar-t és normális táplálékot is. Ha megelőző hozzáállásod van, akkor javasolt is egy étel vagy falat átváltása, ha betartod a 2 óra szünetet Zonar fogyasztása előtt és után (legalább 500 de ml/zi). Mindez a normális tehéntej teljes eltávolításával az étkezésből. A tehéntejből készített Tejszérum nem tartalmaz az emberi testnek ártalmas mennyiségű kazeint.

HA A KÚRA IDEJÉN VAGY

Ha viszont a kúra idején vagy, és "megszabadítod" magad egy falatozással - akkor a dolgok fájdalmasabbak lesznek. Ha a test beállt az "elsődleges eledel" fázisába, akkor konfliktusba fog kerülni a "falatoddal". Kialakulhatnak hasfájások az epe lefolyása miatt. Ha ez megtörténik, kell gyorsan csinálj magadnak egy szódabikarbónás italt és meg kell igyad gyorsan, hogy semlegesítse a gyomorfolyadékokat. (300 ml desztillált víz, egy kiskanál szódabikarbóna, egy belecsavart citrom - az egészet leiszod egyből).

Muszáj reggel 6-kor felkelni?

Igen.

Minden szervnek megvan a saját ébresztőórája. A Teremtőtől, a szoftverünk miatt. Nem számít, hogy miért. A máj az, amely felkel reggel 6-kor. Sajnáljuk, de ha nem kelsz fel reggel 6-kor hogy elfogyasszad az első Zonar porciót, a máj fel fogja készíteni a testet szilárd táplálékra, és ki fog menni az "elsődleges eledel" állapotából, ami nem egy jó dolog. Le fog töltődni az epe, nem lesz mit csináljon, habzik, beleér a vékonybélbe, ott újból "megharagszik", eljut az epehólyaghoz, és onnan következik a fájdalom és zavar. Amikor ez megtörténik, hatástalanítanod kell a folyadékokat egy szódabikarbónás itallal (desztillált víz, egy kanál szódabikarbóna, citromlé - meginni az egészet egyből).

Vagy, ha úgy gondolod hogy a tested erősebb, akkor ne kelj fel. Mit mondhatunk?

Mi a helyzet a reggeli szájhigiéniával, a napraforgóolajjal?

Az éjjelen keresztül a szájüregben összegyűlt baktériumokat hatásosan el kell távolítani, és a kefe nem csinál egy elégségesen jó munkát. Az olaj az egyetlen dolog ami hatásosan és "mélyen" összegyűjtheti ezeket a baktériumokat, amelyeket kiköpöd. A folyamat kb. 5 percet kell tartson. Amiután kiköpöd a baktériumokat gyűjtő olajat, öblítsd ki a szádat 200 ml vízzel (teáscsésze), amelyben feloldottál egy kiskanál étkezési sót. Miért? A só helyre fogja állítani a szájüreg PH szintjét.

Ez véletlenül az "oil pulling" eljárás?

Van kapcsolata az "oil pulling" eljárással, mint müködési elv. A nagy különbségek a bele fektetett idő és a végcél. Mi használjuk az olajat 4-5 percig, az éjjelen keresztül a szájüregben összegyűlt baktériumok hatásos összegyűjtésére. Az "oil pulling" eljárás 20 perces, és ott a hatás a nyelv és a nyálmirigyek szinjé van. Ne feledd, hogy az olajos "rész" után következik a "sós vizes rész" - a PH szint kiegyenlítésére.

Miért kell a Zonar-t felmelegíteni fogyasztás előtt?

Fontos: forróvízben kell melegíteni, vagyis teszel forróvizet egy edénybe, teszel Zonar-t egy hőálló pohárba, és beleteszed a poharat a forróvízbe 8-10 percig.

VAGY

A Zonar palackot beteszed a csap alá, forró víz alá.

Nagyon fontos a reggeli porció felmelegítése minél közelebb 37 fokra (az emberi test hőmérséklete). Reggel 6-kor, amikor a máj bioritmusa megmondja ennek, hogy "Gyere készüljünk fel a napi nehéz emésztésre" - Az agy, ha érezni fogja a Zonar-t (37 fokosan, mint az anyatej, tehát még egy jelzés hogy elsődleges eledel, az összetétele mellett), megnyugtatja a májat, hogy maradjon továbbra is "szabadság" módban.

A nap idején, fel kell melegíteni legalább 20-30 fokra (ha nem sikerül 37 fokra a munkahely vagy a sietés miatt), ugyanaz a gondolkodásmód miatt. Azonfelül, nem jó odatenni a testedet, hogy extra energiát fogyasszon, ahhoz hogy ő felmelegítse a Zonar-t. A Zonar gyorsan a bélbe kerül, és fontos hogy a bél felismerje mint Elsődleges Eledel, és nem mint ürülék. Ha hidegen iszod, ki fogod bocsájtani majdnem azonnal mint híg széklet. Minél többet kell kibocsájtani a vizeleten keresztül, ami egy teljesebb kör.

Miért nem jó még a szénsavmentes palackozott víz sem?

A 21 Napos Egészségi Kúra idején szükséges hogy az organizmus kizárólag Zonar-t fogyasszon. Sem kávé, sem gyümölcsök, semmi, még szénsavmentes víz sem.

Extrém esetekben (ha nem lehet hozzáférni Zonar-hoz), lehet fogyasztani ásvanymentesített/desztillált vizet.

Visszatérve a kérdésre - a palackozott víz tartalmaz ásványokat és sókat - ezek akaratlanul beindíthatják az emésztési folyamatot normális eledelre.

A Zonar Egészségi Kúra feltételezi, hogy az organizmus megérti hogy elsődleges eledelen van, amit nem kell emészteni csak a vékonybélben.

Feltétlenül napraforgóolaj kell legyen?
Nem. Az olaj lehet olivaolaj, szezámmag vagy napraforgóolaj. Mind használható.
Reggel moshatok fogat normálisan? (fogkefével és fogkrémmel)
Az első ébredéskor, reggel 6-kor, NEM - nem fogsz a hagyományos módon mosni fogat (fogkefével és fogkrémmel). 8-9 óra után, IGEN.
Ha felmelegítjük elveszíti a kuratív tulajdonságait?
Nem. A hőmérséklet, amelyen elveszíti a tulajdonságait az a pasztőrözési hőmérséklet - 72 fok Celsius.
Miért szabad csak mézet fogyasztani, és más eledelt nem?
A méz azért van, hogy ne fájjon a fejed az alacsony vércukor szint miatt. Mézet sem kellene fogyasztani, de mivel feltételezzük, hogy természetes, meg fogja tenni azt, amire szükség van, fel fogja emelni a vércukor szintet, hogy ne fájjon már a fejed.
Csak reggel kell felmelegíteni, vagy minden fogyasztás előtt?
Minden fogyasztás előtt. Reggel feltétlenül 37 fokra, a test hőmérsékletére. Nappal fel kell melegíteni amennyit lehet, de legalább 20-25 fokra. Forró vízbe téve kell felmelegíteni a palackot, nem mikrohullámos sötőben.
2