A Zonar mágusa és titka

A Zonar titka a Szatmár megyei Decebal helységi gyáron belül van tartva még 1997 óta, viszont az elsődleges módszerek a Zonár ital létrehozására generációrol generációra örököltek pár száz éve.

A Zonár feldolgozásának a titka

A Zonar élelmiszer-folyadék modernizálása 2009-ben történt, a legmagasabb minőségi szabványok szerint, év amelyikben ki lett nyitva a tejgyár.

A Zonar mágusa

Függetlenül attól, hogy milyen modern módok jelennek meg a betegségek kikezelésére, a legegészségesebb megoldások a természetesek. A Zonar mágusa, Gabriel Iuga a természettel elősegített egészség támogatója.

Képzett állattenyésztési technológiában, mezőgazdaságban, hidraulikus technikában és hidrotechnikában, sikerült neki megtartani az ősi recept lényegét, amit tökéletesített a modern mechanikus technika segítségével, ahhoz hogy létrehozzon egy nagyobb tisztasági fokú terméket.

A Zonar titka nem egy szimpla elöregült gyógymód. Miért?

Gabriel Iuga-nak megvolt az esélye értékes tapasztalatot szerezni a svájci gyár építésében, elsajátítva nagyon sok minőségi részletet, és a legutolsó generációjú modernizálási technikákat a Bischofszell városból. Ez a tapasztalat össze lett fonva a nagyanyjától kapott ismeretségekkel, és így lehetséges a Zonar táplálék gyártása egy rendkívüli tiszta környezetben, a termelési idő javításával egyaránt.

2