Iuga szatmári savójáról

Szeretnénk mondani hogy ismertek vagyunk az egész országban, hogy aki nem hallott a Zonar-ról, ki kellene még menjen a házból, viszont be kell valljuk hogy egy fiatal társaság vagyunk.

Ez nem jelenti azt, hogy a Zonár egy fiatal termék, sőt, a világon a legrégibb orvosságok közé tartozik. Az újdonság és az innováció megtalálható a végtermékben, főleg a gyártási módban.

Egyéb savók csak árnyékok a Zonar mellett

Léteznek tanulmányok százával amelyen a "savó fehérjéről" beszélnek. Orvosi, tudományos és akadémiai tanulmányok említik és bizonyítják, hogy mennyire fantasztikus ez a fehérje.

Amit kell tudjál az, hogy ezek a tanulmányoknak a témája a száraz anyag. Melyik a baja a száraz anyagnak? Az, hogy átmeny egy pár vegyi folyamaton ahhoz, hogy ilyen legyen. Amit akarunk mondani az, hogy ebben a pillanatban a világon csak száraz anyagot használnak (por). A folyékony termékekbe legtöbbször ugyancsak ez a por van feloldva.

Zonar a világon az első tejkivonat, amelyben a TejSzérum megtartja a teljesen természetes állapotát. Egy élő, nyers termék, biztonságos táplálkozási szempontból.

Nem avatkozunk bele vegyileg, és termikusan sem. Azért, mert nincs szükség rá. Azért, mert csak így férhetünk hozzá egy 100%-osan természetes termék összes előnyeihez (100%-osan természetes nagyon sok vegyi termék).

Ha a száraz (vegyi) változat annyi mindent csinál, képzeld el mennyire erős a Zonar, a tisztán természetes változat.

A Zonar-nak ugyanakkor megvannak egy friss, nyers és természetes termék jellegzetességei:

 • Nagyon érzékeny a hőmérsékletre – nem vigyázol rá (hogy 2-4 Celsius fok közt álljon)? Meg fog romlani. Ez felett, el kell fogyasztani legtöbb 6 óra alatt a palack nyitása után.
 • Kötekedő – nem tartod be a kizárólagosan Zonar fogyasztást a kúra ideje alatt? A Zonár vetélkedni fog a többi rosszul társított élelmiszerrel.
 • Megvannak a törvényei – el fogja végezni a dolgát a testedben és szükséges lesz, hogy betartsad a programját (például: a felkelés 6 órakor nem választható - nem teszed meg, vállalod a következményeket)

 

Nem fogjuk megkérdezni ha óhajtasz Zonar-t

Tájékoztatni fogunk az előnyökről, a módokról, a kúrákról, és az okokról amiért Zonar a tökéletes megoldás az egészségednek.

Nem fogunk udvarolni neked! Nem fogjuk veled alkudozni a kúra feltételeit. A Zonar törvényei pontosak. Nem mi találtuk fel ezeket, ugyanúgy, ahogy nem mi találtuk fel a TejSzérumot. Újból megemlítve, mi találtuk fel a módot, melyen keresztül megkapjuk, anélkül hogy változtassuk a végterméket.

Sokan próbálnak kényelmes megoldásokat találni. Zonar nem egyike közülük.

 • „Nem ehetek egy pár tükörtojást? Szükségem van rá mert másképp nem tűröm.”
  Válasz: Nem, hölgyem. Kizárólag Zonar-t.
 • „Nem ihatok egy kis kávét is? Nem élhetek kávé nélkül.”
  Válasz: Nem, uram. Kizárólag Zonar-t.
 • „Nem ihatok egy-egy sört a haverokkal? Van nekem is szociális életem.” Válasz: Nem, barátom. Kizárólag Zonar-t.
 • „Gyertek emberek, még vizet sem ihatok???” Válasz: Nem! Vajon mit nem értesz? Kizárólag Zonar-t.

Tulajdonképpen mit óhajtasz?

Kéred a megoldást a gondjaidra, vagy szeretsz alkudozni a saját egészségeddel?
Nem vagyunk a megfelelő személyek akivel vitassad a Zonar müködését. Talán kellene próbálkozz fennebb, a magasabb fórumokon.
2