A 21 napos kúra

Nem egy diétáról, valami fogyókúráról, vagy méregtelenítő kúráról van szó. A Zonar egészségkúra egy kúra, amely idején csak Elsődleges Eledelt fogyasztasz, egy terméket ami hasonló az anyatejhez, amit a test ugyanannyira tökéletesen asszimilál, amely felnőttkorban mély egyensúlyozásokat és beállításokat okoz a teljes organizmus szintjén: helyes vitaminfeltöltést, az emésztőrendszer beállítását és a nyirok tisztítását.

Zonar egy Tejszérum, amely (mint az anyatej) dús lényeges aminosavakban, fehérjékben, amelyeknek szerepe van a glutation szintézisében - egy különleges intracelluláris antioxidáns.

Elsődleges eledel

Az elsődleges eledel az a típusú eledel, amelyet a test felismer mint "különleges" és tökéletesen fel tudja dolgozni, közvetlenül a vékonybélből, anélkül, hogy beindítsa az egész "normális" emésztőmechanizmust (gyomor, máj, hasnyálmirigy, epe), anélkül hogy kibocsájtson teljes gyomorfolyadékokat, így hagyva a fő szerveket pihenni és "javítani magukat".

A világon létezik 3 "elsődleges eledel" amire a test a következőképpen reagál: "Ez a tökéletes eledel, tehát nem kell szóljak az epének és a májnak hogy készítsenek folyadékokat, mert nem szükséges". A legjobb a Kolosztrum, utána az Anyatej, aztán a tehéntejből kivont Tejszérum (nem kecske vagy bivaly). A TejSzérum és a savó közt, elemek szempontjából, léteznek kicsi, de fontos különbségek.

Zonar az első TejSzérum ami tehéntejből kivont, tiszta természetes állapotban.


Miért viselkedik másképp az emberi test amikor kizárólagosan elsődleges eledellel (TejSzérummal) van táplálva?

Hogy mindenki megértse, az első élethetekben, az újszülöttek teste nincs 100%-osan előkézsítve emésztésre. Ezért nem adunk az újszülötteknek sem sültkrumplit, sem zöldséglevesz vagy brokkolipürét. Mindannyian tudjuk hogy ez rendellenes lenne, és csakis, amikor felnőttkorban hallunk kizárólagosan elsődleges eledelről, kiabáljuk, hogy "nem normális".

Mivel az újszülötteknek lehetetlen kezelni egy bonyolult eledelt, létezik a testnek egy beállítása, ami megengedi nekik (fontos: és nekünk is) hogy fejlődjenek csak elsődleges eledellel, tehát kolosztrummal és anyatejjel. A test képes az anyatejből kivonni mindent ami szükséges neki (még akkor is, ha az epe nincs teljesen kifejlődve.

Következtetés: ez a beállítás megvan felnőttkorban is. Még ha "nagyok" is vagyunk, a testünk tud és képes tökéletesen müködni csak elsődleges eledellel (ebben az esetben TejSzérum).

Miért 21 nap?

Ez a mi javaslatunk. Nem kötelező.

Kötelező a 7 nap – operatív szempontból nem nyereséges árusítani csak minimum 7 napos adagot (a rendelésre készítés és szállítás szempontjából). Függetlenül attól, hogy 3, 4, vagy 5 literes napi porció illik neked, haza egy heti csomagot fogsz kapni.

21 nap

Félretéve a fiziológiai sejtciklusokat és a nyirokfolyadék frissítését, a legjobb ok amiért betartsad a 21 napos Zonar egészségkúrát (elsődleges eledel kizárólagosan), az hogy az első 1000 ilyen tapasztalat után, az emberek a legjobb vér és vizelet analízis eredményeket kapták meg. (Javasoljuk egy analíziskészlet készítését a kúra kezdeténél, és egy újat a végzésénél).

Csak 7 napot óhajtod tartani a kúrát? Tökéletes.

Többet akarod tartani? Tökéletes. A rekord 200 nap Zonar fogyasztás (dokumentálva).


A 21 napos kúra előnyei

2