Iaurt

Iaurt
Cod Produs Preţ Stoc
IA035 330g - 1.3% grăsime 4.80 lei Adaugă în coș
IA05 500g - 1.3% grăsime 6.80 lei Adaugă în coș
IA09 900g-1.3% grasime 7.91 lei Adaugă în coș
lei

Toate produsele noastre poartă ștampila ovală. Astfel, produsul îndeplinește toate normele europene şi este destinat comerţului intracomunitar.
Preţurile nu includ costurile ambalajului izoterm și taxa de curierat.

Descriere

Iaurtul este un produs fin obţinut prin coagularea proteinelor din lapte cu ajutorul lactobacililor. Este primul și cel mai simplu aliment obţinut din lapte. Ocupă locul al patrulea în ierarhia produselor acidofile din lapte, aducând cel mai puţin aport în alimentaţia omului.

Cazeina (sau proteinele albe) din lapte, odată transformată de lactobacili și drojdii, este pur și simplu direct digerată, nefiind nevoie ca sistemul digestiv să o transforme. Produsele lactate corect prelucrate de către lactobacili și drojdii sunt hrana echivalentă cu ceea ce ar fi făcut sistemul nostru digestiv cu laptele proaspăt ingerat. Până la vârsta de doi ani, fiinţele umane realizează această digestie perfect, datorită prezenţei în corp a tuturor enzimelor de digestie. Ulterior, cantităţile de enzime scad, lactatele devenind o povară.

Lactoza este zahărul din lapte (bineînţeles natural), iar alergiile generate de consumul de lactate la unele persoane sunt date de incapacitatea sistemului digestiv (al consumatorului) de a descompune lactoza, prin procese biologice naturale, pentru a se putea digera. Responsabil de aceste neajunsuri este pancreasul. Introducerea în lapte, în diferite faze de procesare a unei enzime specifice (Lactază), acesta descompune lactoza în glucoză și fructoză, și poate fi digerată fără a cauza reacţii alergice, sau atenuându-le pe cele existente.

Ingrediente

Lapte pasteurizat, semidegresat, 1.3% grăsime, fermenţi lactici selecţionaţi.

Produsul conţine alergeni (lactoză)
A se păstra la temperatura de 2-4°C

Valori medii nutriţionale /100g de produs

Valoare energetică 40 kcal (145 kJ)
Grăsimi 1.3g
din care acizi grași saturaţi 0.7g
Glucide 2.2g
din care zahăruri 2.2g
Proteine 3.0g
Sare 0.017g*
Calciu 134mg**
* Conţinutul de sare se datorează exclusiv prezenţei naturale a sodiului
** 15.6% din valoarea nutriţională zilnică de referinţă
Iaurt din lapte de vaca, 330 sau 500g, 1.3% grăsime - produs natural pentru o alimentatie sanatoasa

Coșul meu

[["\/media\/prods\/5\/iaurt.43.jpg","Iaurt 330g - 1.3% gr\u0103sime"],["\/media\/prods\/5\/iaurt.42.jpg","Iaurt 500g - 1.3% gr\u0103sime"]]
1