"După această Cură mi-am dat seama că POT FACE orice îmi propun"

Nume curant
Tuturaș Nicoleta
Vârsta
34 de ani
Din
Satu Mare
De ce ați făcut Cura cu Zonar?
TN: M-am apucat de această Cură pentru detoxifiere. Și pentru urticarie. Am avut niște erupții pe piele foarte urâte, cu alte cuvinte o urticare, dar mai ușoară.
Cum vi s-a părut? Totul a decurs ok?
TN: Da, da! Sunt foarte mulțumită de produs. Numai că trebuia să am grijă mereu de temperatura din frigider, că altfel riscam să se strice. Am stat cu termometrul în frigider o perioadă.
Majoritatea persoanelor au probleme în primele zile. Cât de greu a fost la dvs? V-a fost greu pe timpul Curei?
TN: Primele zile au fost cele mai grele. Și am avut probleme pe tot timpul Curei pentru că am avut mereu nevoie la baie. Baia devenise al doilea meu loc în care îmi petreceam timpul.
Care a fost cel mai dificil lucru din Cură?
TN: Faza cu baia mi s-a părut o chestie dificilă. Nu am putut călători din cauze acestei probleme. Dar am trecut peste. Și un impediment a mai fost cel cu poftele. Vorbeam cu mine și îmi spuneam: OK. Acum nu pot. Imaginați-vă că sunt cea mai mare pofticioasă.
Câte zile ați făcut Cura?
TN: Am ținut 21 de zile.
După câte zile ați început sa nu mai simțiți efortul, ați început să vă simțiți perfect în timpul curei?
TN: După 3-4 zile a început să fie deja mai bine. Cred că cel mai important este pentru ce o ții. Știți? După această Cură mi-am dat seama că pot face orice îmi propun. Cred cu tărie că totul pornește de la CAP. Trebuie să vrei să te vindeci și să ai ambiția de ați urmări scopul. Dacă vrei să te vindeci, să fii sănătos, faci orice. Nu mori 21 de zile doar cu Zonar.
Ați fost tentată de-a lungul Curei să mâncați? Ați mâncat ceva în timpul Curei, ce nu trebuia?
TN: Tentația a fost foarte mare! Credeți-mă! În timpul Curei și chiar după Cură oricum toate simțurile ți se ascut, se accentuează. Mâncarea are alt gust. Apreciezi totul cu alți ochi, cu alte simțuri.
Cum v-ați înfrânat pofta?
TN: M-am ambiționat să fac ce e bine pentru sănătatea mea.
Cât ați slăbit?
TN: 3-4 kg. Nu am slăbit prea mult. Deși mi-aș fi dorit să slăbesc, cu toate astea nu s-a întâmplat. Dar nu-mi pare rău. Zonar și-a făcut treaba în altă parte.
V-ați făcut analize înainte și după Cură?
TN: Nu. Nu mi-am făcut analize. Am văzut concret pe mine că m-am schimbat. Vorbeam cu domnul Iuga și îmi spunea că trebuie să mă apuc de Cură, chiar mâine și i-am zis că deocamdată vorbim, mă mai gândesc. Iar el mi-a replicat că dacă nu mă apuc de mâine nu mă mai apuc niciodată. M-a provocat în acel moment și am pus pariu că mă apuc peste 2 săptămâni. Iar când l-am sunat că am nevoie de Zonar, a zis că l-am suprins și că nu se aștepta. M-a ajutat foarte mult pe partea cu urticaria, Zonar.
Ce au spus prietenii dvs când le-ați povestit de Zonar?
TN: Prietenii mei mă felicită și îmi spun că ei nu ar fi putut să facă asta niciodată. Eu zic că dacă îți propui ceva, greu, imposibil, cum ar fi el, vei reuși. Trebuie doar să vrei. Dacă tu nu te respecți și nu îți respecți sănătatea, atunci cine? Trebuie să faci Cura pentru tine. Merită să încerci! Mi se pare extraordinar ca în 21 de zile să poți să spui că ești alt om. 21 de zile merită să încerci “ceva” pentru sănătatea ta.
1