"În capul meu era așa: Ți-e foame, Zonar, ți-e sete, Zonar"

Nume curant
Templfi Gyuri
Vârsta
52 de ani
Din
Satu Mare
De ce ați făcut Cura cu Zonar?
TG: Am făcut Cura de 21 de zile pentru detoxifiere.
Cum vi s-a părut? Totul a decurs ok?
TG: Da. Totul a fost bine. Tensiunea arterială mi-a scăzut, am dormit mai bine. Pot spune că m-am calmat. A fost ceva fantastic. Sunt impresionat de partea cu somnul liniștit și odihnitor.
Majoritatea persoanelor au probleme în primele zile. Cât de greu a fost la dvs? V-a fost greu pe timpul Curei?
TG: Eu m-am confruntat cu gustul groaznic. Are un gust pregnant de lapte. Nu îl pot suporta. Nici nu se pune problema să spunem că a fost ceva ușor. Imaginați-vă că mi s-a ascuțit simțul mirosului atât de tare încât dacă ieșeam pe stradă știam la fiecare casă ce se gătește.
Care a fost cel mai dificil lucru din Cură?
TG: Dificil mi s-a părut să îl țin toată ziua după mine. Având un serviciu care necesită mereu să fiu pe teren și nu să stau la birou, mi-a fost mai greu. Prima săptămână a fost oribilă. Iar faza cu spălatul cu ulei de dimineață e groaznică! Mi se făcea greață numai când mă gândeam.
Câte zile ați făcut Cura?
TG: Am ținut 21 de zile.
După câte zile ați început sa nu mai simțiți efortul, ați început să vă simțiți perfect în timpul curei?
TG: După o săptămână m-am obișnuit cu Zonar, deși evitam să mănânc cu soția pentru că mi se făcea poftă. Am fost la McDonald’s cu Zonar și au râs prietenii de mine. Sau gândiți-vă că eu am făcut Cura înainte de Paște și când a venit Paștele, am mâncat jumătate de ou și deja eram sătul.
Ați fost tentat de-a lungul Curei să mâncați? Ați mâncat ceva în timpul Curei, ce nu trebuia?
TG: Nimic. Nu am mâncat nimic. Știți, în capul meu era așa: Ți-e foame, Zonar, ți-e sete, Zonar. Mi-a fost poftă de multe chestii și numai dacă le miroseam.
Cum v-ați înfrânat pofta?
TG: Faptul că m-am ținut de Cură și nu “m-am înfruptat” din nimic, ca să zic așa se datorează faptului că am avut voință dar mi-a plăcut tare mult ce scrie pe produs, cu alte cuvinte ce promite că face. Asta m-a motivat.
Cât ați slăbit?
TG: Am slăbit 8 kg.
V-ați făcut analize înainte și după Cură?
TG: Trebuie să recunosc că nu am făcut analize înainte si după dar am avut rezultate vizibile. Adică am văzut pe haine, la pantaloni și la cămăși că am slăbit, tensiunea arterială mi-a scăzut foarte mult. Adică eu luam pastille pentru a-mi menține tensiunea iar, după prima săptămână pe Zonar nu mi-au mai trebuit pastile. Am fost șocat. Și o altă fază care mi-a mai plăcut a fost cea cu somnul. Mă trezeam dimineața la 5-6 și simțeam că nu pot să mai dorm. Imaginați-vă că dormeam 7-8 ore și mă simțeam ca după 12 ore.
Ce a zis medicul dvs despre faptul ca ați făcut Cura?
TG: Doctorul meu a zis că nu sunt întreg la cap și că sunt cam la limită și că s-ar putea să pierd din masa musculară foarte mult. S-a îngrijorat. Da, da. Îi era frică să nu se descompună masa musculară.
Ce au spus prietenii dvs când le-ați povestit de Zonar?
TG: Prietenii mei mi-au spus că am voință. Dar știți cum este, până nu îți trebuie, nu încerci.
1