"Nu a fost un efort pentru mine pentru că MI-AM DORIT să slăbesc"

Nume curant
Suciu Loredana
Vârsta
36 de ani
Din
Satu Mare
De ce ați făcut Cura cu Zonar?
SL: Am făcut această Cură pentru detoxifiere. Dar dacă stau să mă gândesc sincer, am făcut Cura pentru a slăbi. Eram după maternitate, copilul meu avea deja 2 ani și nu mai slăbeam. Așa că m-am gândit să fac această Cură.
Cum vi s-a părut? Totul a decurs ok?
SL: Mi s-a părut interesantă ca și Cură și am fost foarte mulțumită. Cu alte cuvinte a fost un punct de pornire pentru mine. Adică după Cură nu am mai avut probleme cu greutatea. Nu m-am îngrășat la loc decât vreo 2 kg. Oricum CEVA s-a schimbat. Și la nivel de alimentație și la nivel de metabolism. Nu mai mănânc pâine, dulciuri, ronțăieli. Le-am cam înlocuit și mă simt foarte bine. Nici corpul nu mai cere.
Majoritatea persoanelor au probleme în primele zile. Cât de greu a fost la dvs? V-a fost greu pe timpul Curei?
SL: La mine nu a fost greu deloc. Am avut emoții cu privire la desfășurarea Curei, că nu o să pot să mă țin de ea, că n-o să pot să mă abțin dar n-a fost așa. Adică eu chiar mi-am dorit să slăbesc și am reușit.
Care a fost cel mai dificil lucru din Cură?
SL: Dificil? Hmm… Am avut câteva pofte dar partea care a fost dificilă pentru mine a fost cea de dimineață, cea cu uleiul.
Câte zile ați făcut Cura?
SL: 21 de zile. Am ținut chiar 3 săptămâni
După câte zile ați început sa nu mai simțiți efortul, ați început să vă simțiți perfect în timpul curei?
SL: Nu a fost un efort pentru mine pentru că MI-AM DORIT să slăbesc. Și să știți că nu m-am abținut de la mâncare pentru că Zonar chiar a ținut de foame. Senzația de sațietate a fost prezentă mereu.
Ați fost tentat de-a lungul Curei să mâncați? Ați mâncat ceva în timpul Curei, ce nu trebuia?
SL: Am fost tentată de multe chestii la un moment dat dar m-am abținut.
Cât ați slăbit?
SL: Am slăbit mai bine de 8 kg.
V-ați făcut analize înainte și după Cură?
SL: Mi-am făcut analize dar nu am urmărit diferențele. Vizibil am simțit că mi-a curățat tenul și schimbări bune am mai observat la păr și la unghii.
Ce au spus prietenii dvs când le-ați povestit de Zonar?
SL: Eu am făcut Cura acum 2 ani. După mine au mai încercat și alții. Dar să știți că majoritatea oamenilor e sceptică. Între timp au devenit mai deschiși.
Ați mai face Cura o dată?
SL: Da. Categoric. Oricând aș mai face-o cu plăcere. Mie chiar mi-a plăcut. Și gustul și tot. Și chiar nu sunt o fană a laptelui dar asta chiar nu are nicio legătură. Dacă vrei, o faci.
1