Buletin de analiză nr. 6

Buletin de analiză nr. 6 / 2017-02-22 - Lactoser 1 Lot nr. 0515

Caracteristicile fizico-chimice ale Lactoserului
Indici pH Aciditate
[°T]
Indice de aciditate
[mg/g]
Substanţă uscată
[%]
Apă
[%]
Clorură de sodiu
[%]
4.45 - - 5.6 94.4 0.2
Compoziţia minerală Lactoserului [mg/kg]
Ca K Mg Na Cu Fe Pb Zn P Ca/P
305.61 751.86 67.45 104.79 0.91 2.48 0.02 0.63 418.39 0.73
Proteine
[g/L]
BSA α-Lactalbumină A β-Lactoglobulină B β-Lactoglobulină A
0.104 1.028 0.67 0.445
Glucide
[g/L]
Lactoză
52.82

W(cal) [Valoare energetică (kcal) - calorii lactate]
Valoarea energetică a fost calculată cu suma proteinelor analizate mai sus.

W(cal) / 100 ml = 0.2247 x 4.1 + 0.1 x 9.3 + 5.282 x 4.1 = 23.507 kcal

Buletin de analiză nr. 6
1