Buletin de analiză nr. 6
Buletin de analiză nr. 6 / 2017-02-22 - Lactoser 1 Lot nr. 0515
Caracteristicile fizico-chimice ale Lactoserului | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Indici | pH | Aciditate [°T] |
Indice de aciditate [mg/g] |
Substanţă uscată [%] |
Apă [%] |
Clorură de sodiu [%] |
4.45 | - | - | 5.6 | 94.4 | 0.2 |
Compoziţia minerală Lactoserului [mg/kg] | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ca | K | Mg | Na | Cu | Fe | Pb | Zn | P | Ca/P |
305.61 | 751.86 | 67.45 | 104.79 | 0.91 | 2.48 | 0.02 | 0.63 | 418.39 | 0.73 |
Proteine [g/L] |
BSA | α-Lactalbumină A | β-Lactoglobulină B | β-Lactoglobulină A |
---|---|---|---|---|
0.104 | 1.028 | 0.67 | 0.445 |
Glucide [g/L] |
Lactoză |
---|---|
52.82 |
W(cal) [Valoare energetică (kcal) - calorii lactate]
Valoarea energetică a fost calculată cu suma proteinelor analizate mai sus.
W(cal) / 100 ml = 0.2247 x 4.1 + 0.1 x 9.3 + 5.282 x 4.1 = 23.507 kcal