Buletin de analiză nr. 12
Buletin de analiză nr. 12 / 2017-03-10 - Lactoser Daily Lot nr. 0585 / 2017-02-27
Caracteristicile fizico-chimice | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Indici | pH | Aciditate [°T] |
Indice de aciditate [mg/g] |
Substanţă uscată [%] |
Apă [%] |
Clorură de sodiu [%] |
5.5 | - | - | 5.6 | 94.4 | 0.2 |
Compoziţia minerală [mg/kg] | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ca | K | Mg | Na | Cu | Fe | Pb | Zn | P | Ca/P |
213.39 | 696.77 | 55.4 | 73.04 | 0 | 3.59 | 0.09 | 0.62 | 337.69 | 0.64 |
Proteine [g/L] |
BSA | α-Lactalbumină A | β-Lactoglobulină B | β-Lactoglobulină A |
---|---|---|---|---|
0.112 | 0.919 | 0.546 | 0.9012 |
Glucide [g/L] |
Lactoză |
---|---|
44.04 |
W(cal) [Valoare energetică (kcal) - calorii lactate]
Valoarea energetică a fost calculată cu suma proteinelor analizate mai sus.
W(cal) / 100 ml = 0.24782 x 4.1 + 0.1 x 9.3 + 4.404 x 4.1 = 20.0 kcal